Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mindig olyan pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig olyan pasik indítanak be, akikkel nem kéne kezdenem?

Figyelt kérdés
Foglaltak, családosak, és/vagy túl idősek hozzám (+20-25 év a javukra). És nekem meg nincs pofám kikezdeni velük, pedig szexuálisan veszettül beindítanak. Persze, nekik sem jut eszükbe velem kikezdeni. Pedig jó lenne legalább egyszer megtapasztalni egy ilyen kalandot. Akkor is, ha utána mélyen hallgatni kell róla.
2018. ápr. 5. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én szívesen jelentkeznek :)
2018. ápr. 5. 23:44
 12/14 A kérdező kommentje:

Na, álljunk meg egy kicsit. :D Nem keresek itt senkit, ne ajánlkozzatok. Mindig magam találom meg ezeket a pasikat, nem ők jelentkeznek.

Most is van egy férfi, aki nagyon beindít, de ő konkrétan az az eset, aki családos is, +25 évvel idősebb is, és még a feleségét is ismerem, sőt kedvelem... Szóval ez így nagyon nem nyerő szitu, pedig majd megveszek érte.

Azt meg nem is említettem, hogy én magam is családos vagyok, csak mi nem vesszük annyira szigorúan a monogámiát.

2018. ápr. 5. 23:59
 13/14 Noren1989 ***** válasza:
Gondolom ösztönlèny vagy.
2018. ápr. 6. 06:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy ezzel egyedül.
2018. ápr. 6. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!