Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mindig olyan pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig olyan pasik indítanak be, akikkel nem kéne kezdenem?

Figyelt kérdés
Foglaltak, családosak, és/vagy túl idősek hozzám (+20-25 év a javukra). És nekem meg nincs pofám kikezdeni velük, pedig szexuálisan veszettül beindítanak. Persze, nekik sem jut eszükbe velem kikezdeni. Pedig jó lenne legalább egyszer megtapasztalni egy ilyen kalandot. Akkor is, ha utána mélyen hallgatni kell róla.
2018. ápr. 5. 22:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Írj privit ;)
2018. ápr. 5. 22:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi a baj egy túl időssel, ha csak kalandra kell?
2018. ápr. 5. 22:17
 3/14 RRR ***** válasza:

mert tilos és ez pluszba vonz téged,megbizseregtet!

ha adnál finom jeleket,biztos lenne rá "vevő" is

hisz nagyon izgi egy fiatal csaj vonzalma

..

2018. ápr. 5. 22:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyrészt az, hogy én is 30+ vagyok már, meg leginkább az, hogy abból a korosztályból szinte mindenki családos. Én meg úgy nem kezdeményezek.
2018. ápr. 5. 22:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Találsz pasit könnyen,en is szívesen belemennék,,,
2018. ápr. 5. 22:23
 6/14 RRR ***** válasza:
van szabad ,de ne fűzz hozzá utána nagy reményeket!
2018. ápr. 5. 22:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Rengeteg elvált 50es pasi van, miért ne találkozgathatnál velük?
2018. ápr. 5. 22:26
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Írj nekem! Egyedülálló 45. éves fiatalos jó adottságokkal rendelkező férfi vagyok.Sok fiatal barátnőm volt eddig és nagyon élvezték velem együtt!
2018. ápr. 5. 22:46
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

Anélkül, hogy ismernénk nehéz erre válaszolni, de már rég játszottam a torpedó nevű játékot úgyhogy itt van pár tipp.

1. Apakomplexus

2. Ha nincs családod lehet, hogy tudat alatt vágysz rá, márpedig a családos férfiaknál már bizonyíték van arra, hogy velük lehet családban gondolkodni

3. Nagyon sokféle szexuális fétis van, amikre "normális" embernek eszébe sem jutna de ők így vannak gyárilag összerakva, Te pedig úgy, hogy minden különösebb ok nélkül az idősebb családosabb emberekre buksz

Biztos nagyon jó lenne neked egy családos emberrel kalandozni egy kicsit. A partner esetleges gyerekei is biztos ennyire élveznék ha a kis kaland miatt csonka családban kellene felnőniük. A vágyakban semmi rossz nincs de nem biztos, hogy minden vágyat valóra is kell váltani.

2018. ápr. 5. 23:00
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem próbálkozol fiatalabbnál ? Ha jó vagy, egy numerára jó lehetsz, sőőt, tovább megyek, kapcsolatra is.

23/F

2018. ápr. 5. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!