Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem ha a barátnőm kihívóan viselkedik vagy öltözik. Mással is van igy? Lent részletesen
Figyelt kérdés
Szeretem amikor bulikba megyünk és dekoltázsa van, vagy ha a kis nacibol kilátszik a popsija. Én kérem mindig, hogy ugy menjen, vagy hogy az ingnél egyel kevesebb gombot gombol be. Nekem ez tökre izgató amikor látom,hogy mások megnézik, akár a haverjaim. Volt, hogy mondtam hogy provokálja őket, szexin kacsintson, vagy hajoljon be előttük, vagy ha kér tőlük valamit akkor nyomja össze a melleit , mert nagy melle van. Számomra ez tényleg izgató, ha ri*ancosan viselkedik és öltözik. Mással is van igy? Vagy másnak is bejön az ilyesmi?2018. ápr. 5. 19:06
1/8 anonim válasza:
Az izgatna ha más csókolózna vele vagy szexelne vagy akármi ilyesmi? mert akkor téged izgat ez a "cuckold" téma.
2/8 anonim válasza:
Esetleg izgat az a tudat hogy csak a tiéd és másoknak bejöjjön nagyon a barátnőd és irígykedjenek
3/8 A kérdező kommentje:
Hát az már annyira nem izgat, mármint ha én is résztvennek benne ugy okés, de külön kétlem.
Mi az a cuckold?
Második: hát az talán.
2018. ápr. 5. 19:15
4/8 anonim válasza:
szóval benne lennél hogy egy haveroddal együtt megdugjátok a barátnőd? és ő mit szólna ehhez?
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem benne lennék, volt már téma hármasról, de akkor még egy csaj, de mondtam hogy engem a férfi sem zavarna és akkor inkabb az volt a téma. Neki is tetszett az ötlet.
2018. ápr. 5. 19:30
6/8 anonim válasza:
Ez őket is izgatja és egy szép napon jól megkurják :P
7/8 anonim válasza:
Én ebben kérdező konkrétan az ellentéted vagyok. Én azt találom igazán vonzónak ha egy nő tud elegánsan viselkedni, számomra nagyon vonzó ha egy nő anélkül tudja bárkinek a figyelmét felkelteni, hogy ki kelljen raknia mindenét a kirakatba vagy közönségesen kellene viselkednie.
Félreértés ne essék ha egy jó csaj kipakolja mindenét azt én is megnézem sőt ha van alkalmam szívesen el is megyek vele de egy párkapcsolatban egyáltalán nem izgatna hanem irritálna, hogy egy csepp nőiesség sincs benne, mert a csöcs és fenék kidobása nálam igen csak távol áll ettől. Csak az számít, hogy neked bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!