Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha kiderül hogy szűz vagyok akkor egyből olyan nagy sztár leszek? XD
20/f vagyok
Nem szégyenlem hogy szűz vagyok .
Ha kiderül egy baráti társaságban akkor egyből a lányok elkezdenek viccelődni, meg felhúznak és nevetnek xd
Ez ekkora hihetetlen dolog , vagy mi ?
Eddig nem jött össze sajnos egy kaland, mert eddig elvoltam egyedül csak mostanában bokondultam meg e téren xd
Szóval ez akkor nagy ügy?
"xd xd XD"
Oké, hogy te örülsz magadnak és a többiek is jól szórakoznak, de biztos vagy benne, hogy ez olyan jót tesz a presztízsednek? :/
Lehet :D
Ez nem nyomor , meg nem lúzerség amúgy csak szólok :)
Igen, csak minden tisztelettel, ha lehet egy javaslatom, ne próbálj ebből jófejkedős kampányt indítani, mert attól még nem válik előnyödre. Nyilvánvaló, hogy senki nem örül neki, senki nem érzi magát "sztárnak", ha sikertelen a társkeresésben, ezért ezzel így villogni, elég necces, árulkodik a színészkedésről.
Én a helyedben inkább nem kabaréznék ezzel, hanem felvállalnám, hogy ha majd lesz, azért meg fogsz tenni mindent, hogy jó legyen, és bízol benne hogy jó döntés lesz neki is és a lánynak is. Mert ezzel a stílussal nem véletlenül szólogatnak be neked, elég komolytalan kisgyerekként szerepelsz, azzal hogy rájátszol még rá is teszel egy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!