Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabadban voltatok e már szexelni? Kor? Hol?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 4. 15:12
2/18 anonim válasza:
Az idén még nem de korábban már többször is!
3/18 anonim válasza:
Persze. 16 évesen a Margitszigeten pl.
24f
4/18 anonim válasza:
Nem és nem is akarok, max egy lakatlan szigeten.
22/L
5/18 A kérdező kommentje:
4 es miért nem szeretnéd kipróbálni?hisz tök jó dolog és ott a lebukás veszélye is...
2018. ápr. 4. 15:23
6/18 anonim válasza:
Sokszor. Kiserdő, árok part, forrás. Már csak nagyon ritkán.
F /46
7/18 anonim válasza:
10 emeletes panelház tetejen:) De még nincs az a jó idő.. :)
17L
8/18 anonim válasza:
#4 Vagyok. Furcsa mert nem vagyok egy szégyellős fajta. Ha engem meglát egy idegen fehérneműben nem kezdek el síkítani stb. De az, hogy közterületen szeretkezzek azt nem tudnám elképzelni, szexben szégyellős vagyok.
Kényelem hiánya, kosz, hideg van, megláthatnak.
9/18 anonim válasza:
Egy buli után tul sokat ittam és egy parkban történt . 16l
10/18 anonim válasza:
Imádom kint csinálni,pont ez a lebukás veszély a legjobb benne.:) Csak mostani páromig nem találkoztam olyannal,aki ezt preferálta volna,de vele csináltuk már erdőben,nyilvános wcben,fesztiválon is.23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!