Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl nagy a csiklóm. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a csiklóm. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Zavar, mert félek hogyha esz barátom, nem fog tetszeni neki és el fog hagyni. Nem olyan vészesen nagy de azért kissé feltűnő.. :( Ötletek?

2018. ápr. 3. 11:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%
Rohadt unalmas lenne, ha minden punci és minden farok egyforma lenne (nem beszélve a hozzájuk tartozó emberektől), szóval örülj neki. Tuti keményre dagasztod a jövendőbeli pasijaid gatyáját, ha megérzik a bugyidban ;)
2018. ápr. 3. 12:45
 12/26 anonim ***** válasza:
90%
Örülj neki! Valószínűleg jó nagy élvezet van benne ;) Akinek meg nem tetszik az vegyen guminőt...
2018. ápr. 3. 12:46
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
Ezen ne aggódj... minden punci más, esztétikai szempontból is...aki szeretni fog, így is fog, nyugi.
2018. ápr. 3. 13:02
 14/26 anonim ***** válasza:
93%
Fogadd el. A legkivitelezhetőbb ötlet.
2018. ápr. 3. 13:26
 15/26 anonim ***** válasza:
De mit jelent a nagy? Össze mérted valakiével, vagy hogy? Amúgy a nagyság is relatív. F
2018. ápr. 3. 13:41
 16/26 anonim ***** válasza:
93%
nincs baj a nagy csiklóval, könnyebb megtalálni :D nagyobb a felület amit lehet ingerelni, sztem inkább előnye van mint hátránya :)
2018. ápr. 3. 14:08
 17/26 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is eleg nagy,aggodtam miatta,de nem zavarta a baratomat.Most mar en is elvezem,nem biztos h emiatt de masztizasnal jo nagyokat elvezek.19/L
2018. ápr. 3. 15:16
 18/26 anonim ***** válasza:
9%

Hát nem egy szívderítő látvány az egyszer biztos, lehet merevedésem is elmúlna a láttán, nekem a babapuni a gyönyörű,de ha téged is zavar akkor maximum a műtet jöhet szóba.

F

2018. ápr. 3. 20:08
 19/26 anonim ***** válasza:
67%

#18:

Az nem a csikló, azok a kisajkak.

Bőrköpeny alól kibújó kisebb-nagyobb (most speciel nagyobb) mütyür = csikló.

Hosszú fodros húslapocskák = kisajkak.

2018. ápr. 3. 20:16
 20/26 anonim ***** válasza:
41%

E miatt ne aggódj, minden ember /nő ill férfi/ más, más ott lent is, kinek kicsi kinek nagy...

Neked nagy, ez van. :) Esetleg a borotvával tudod igazítani, kicsinyített v hogy...

Ja... és honnan tudod hogy neki nem e fog jobban tetszeni a nagyobb punci, lehet hogy neki kicsi f lesz...F

Ebből soha nem csináltam problémát... lehet szeretni bárkit , bárhogyan is néz ki a belső már nehezebb vagy ha megcsalnak. :::(((

2018. ápr. 5. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!