Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Az ismerkedés elején szoktatok arról fantáziálni, hogy vajon mekkora szerszáma lehet a pasinak?
Figyelt kérdés
És ha oda kerül a sor, és a srác átlag alatti intim mérettel rendelkezik, akkor az lehet szakító ok?2018. ápr. 2. 19:40
11/27 anonim válasza:
szerintem ehhez élőben kell látnia és egy keveset beszélnie veled
12/27 anonim válasza:
8.
Úgy hazudnak, mint a vízfolyás.
13/27 anonim válasza:
ma 19:59 Nagy igazság amit leírtál. Hazudnak reggel, délben és este is. Hogy ne lenne szakító ok náluk a kisfarkúság? Lehet hazudozni, h nem számít a méret, de egy kicsi 12/3,5cm-es méretecskével csak maszatolni lehet. Előbb utóbb az, hogy a nő nem érez semmit sem kikezdi a kapcsolatot és akkor lapát!
14/27 anonim válasza:
Hat ha vonzodok hozza,osztonosen az az elso hogy elkepzelem hogy mekkora,es elkepzelem milyen lehet az agyban...:D
Nem kizaro ok,ha ki tud elegiteni...
15/27 anonim válasza:
A méretéről nem, inkább arról, hogy vajon hogy tudja használni :D
16/27 anonim válasza:
Inkább az alakja fontosabb! Kisebb cerkával volt már olyan pasim h szuperjó volt vele az ágyban,. mert szuperül csókolózott, meg az érintésétől libabőrös lettem.
Mondhatnám h a legjobb volt vele. Viszont nem variálgatta annyira a pózokat. Kis cerka keményebb szokott lenni, ami imponál, de zavaró.
17/27 anonim válasza:
#13 meg még felkelnek éjfélkor is hazudni egy negyediket! :D Mih? :D
18/27 anonim válasza:
A négyes válaszolónak igaza van.Nekem se nagy mégis kielégül a barátnőm, mert nem hüvelyi orgazmusa van.
19/27 anonim válasza:
A válasz mindkettőre: egyáltalán nem.
20/27 anonim válasza:
Az èn exemnek is kicsi volt a farka 11-12 cm,2 èvig voltunk együtt. Azt szerettem benne hogy feltalálta magát, imádtam ahogy nyal vagy játszik a kezèvel, vagy használ valami segèdeszközt, majd mikor már totál kèsz voltam a farkától èlveztem el. Sose mondtam neki hogy nem elèg amilye van, de soha nem is sajnáltatta magát. Számomra csodás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!