Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenyeltem a pasim spermajat?
Figyelt kérdés
Nagyon faj a hasam. Lehet ehhez koze?2018. ápr. 1. 21:43
11/19 A kérdező kommentje:
Jojo
2018. ápr. 1. 22:16
12/19 anonim válasza:
Nincsen véletlen fehérje allergiád??
Ha van akkor azért érzed rosszul magad mert a sperma tele van fehérjével
13/19 anonim válasza:
Elozo: a tojasait nem nyelte le, szoval feherje allergia nem lehet!
Itt az az eset allhat fenn, hogy a baratodat savanyu tejet ivott es ez jott ki belole, te megittad es igy a te hasad faj.
14/19 anonim válasza:
Hülyék!
Kérdező, nem attól fáj. Véletlen egybeesés. Nincs benne semmi, amitől fájhatna. Gondolj arra, hány nőnek fájna a hasa minden este, ha lenne ilyen hatása. ;)
16/19 anonim válasza:
Hidd el ahhoz hogy lenyelted, nincs semmi köze a hasfájásnak.
17/19 anonim válasza:
Meglepődtem a válaszokon... én egyszer kóstoltam meg a párom ondóját, és le sem nyeltem az egészet, de felfordult tőle a gyomrom. Egészséges életet él, ez nem lehet gond.
18/19 anonim válasza:
De nem azt mondja a kérdező, hogy undorodik (sőt, ellenkezőleg), hanem azt, hogy fáj a hasa. Annak viszont más oka lesz.
Azt mondanám, hogy majd kiderül a legközelebbi alkalommal. Ha megismétlődik, akkor pszichoszomatikus jelenség. Nem kell lenyelni, köpje ki.
19/19 anonim válasza:
Próbáld gyakorolni. Minél többet nyeled annál jobban hozzászoksz. Akár napi szinten tedd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!