Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez reális?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel úgy egyeztünk meg, hogy 4-5 hónap után fogunk lefeküdni egymással, de mostanában meg azt mondogatja, hogy 1 évig várnom kell, mert addig fogja húzni az agyamat. Ti mit reagálnátok? Szerintem mindketten elég idősek vagyunk hozzá, nem 13-14 évesek... Oké, hogy kell neki idő és nekem is, hogy kialakuljon az a bizalom, de én ilyenről egy barátomtól se hallottam, hogy a nőjük szándékosan húzta volna az agyukat. Félreértés ne essék, nem vagyok türelmetlen és tényleg szeretem, de már 9 hónapja nem voltam nővel és ha még 9-10 hónapig nem lesz alkalmam szexelni, én megbolondulok...2018. ápr. 1. 20:38
11/12 anonim válasza:
Akkor pettingeljetek, azt majd megjön a vágy! :)
12/12 anonim válasza:
Azt teljesen megértem, ha egy lány azt mondja, idő kell, főleg, ha az első alkalomról van szó. Azt viszont soha nem tudom elfogadni, amikor valaki előre megmondja, mikor jön el a dolog ideje. Honnan tudja, hogy 4 hónap kell a bizalom kialakulásához? Erre nincsenek ilyen szabályok, szóval dátumokat kijelölni szerintem egyszerűen értelmetlen. A dolog majd kialakul, és megtörténik amikor megtörténik...
Amit meg te mesélsz, az külön gáz... Hogy húzni akarja az agyadat? Ez elég gyerekes... Szerintem ne is vedd komolyan, úgyis megbánja majd a döntést, amikor a 6. hónap után már nagyon kíván téged,de még fél évet kell várnia a hülye szabálya miatt :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!