Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez reális?
Jézusom,Én nő vagyok,de megőrülnék ha egy párkapcsolatban 4-5 hónapot kéne várnom a szexre,nemhogy 1 évet. Nem azt mondom,hogy azonnal feküdjön le veled,de azért normális ember nem bírja szerintem pár hétbél vagy max 1-2 hónapnál tovább.
Hány évesek vagytok amúgy?
A lány meg mindeközben mással dugatja meg magát. Légy már férfi! Mi a f_sznak van veled, ha ennyire nem kíván testileg? Ha férfi lennék, simán dobnám a csajt, hogy mehet, amerre lát. Nyugodtan maradj vele, ha a maradék férfiasságodat is el akarod dobni magadtól! Én biztos nem tudnék férfiként tekinteni egy olyan emberre, aki ilyenbe hajlandó belemenni és megalázni magát.
Az is egy idióta és béna szöveg, hogy "neki még idő kell". Ha nem tud a nő benned megbízni, inkább ne is akarjon összejönni veled, ilyen egyszerű. A bizalom a kapcsolat egyik legfontosabb tartópillére.
24/N
Nála lehet reális, nálad úgy néz ki nem.
Most ha nálunk sem, attól még az ő véleménye lehet nem változik.
Most mi köze van ennek a férfiassághoz? Nem vagyok egy tenyészbika, hogy megd_gjam és ott hagyjam. Közös megegyezés alapján határoztuk meg a 4-5 hónapot.
Próbálkozok, és a petting már lassan kialakul, de megértem, hogy tart ettől az egésztől, mert szűz. Mellesleg kíván testileg, csak mindig leállít egy idő után, hogy még inkább ne.
Ő 17, én 19 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!