Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez reális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez reális?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel úgy egyeztünk meg, hogy 4-5 hónap után fogunk lefeküdni egymással, de mostanában meg azt mondogatja, hogy 1 évig várnom kell, mert addig fogja húzni az agyamat. Ti mit reagálnátok? Szerintem mindketten elég idősek vagyunk hozzá, nem 13-14 évesek... Oké, hogy kell neki idő és nekem is, hogy kialakuljon az a bizalom, de én ilyenről egy barátomtól se hallottam, hogy a nőjük szándékosan húzta volna az agyukat. Félreértés ne essék, nem vagyok türelmetlen és tényleg szeretem, de már 9 hónapja nem voltam nővel és ha még 9-10 hónapig nem lesz alkalmam szexelni, én megbolondulok...
2018. ápr. 1. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy csak április elsejei tréfa volt? :D
2018. ápr. 1. 20:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert nem most változott először ez a megfontolása.
2018. ápr. 1. 20:42
 3/12 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem csak szórakozik veled, mögötted pedig hülyére kefélik. :D
2018. ápr. 1. 20:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Mivel szűz, nem hiszem, hogy hülyére kefélik. :)
2018. ápr. 1. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom,Én nő vagyok,de megőrülnék ha egy párkapcsolatban 4-5 hónapot kéne várnom a szexre,nemhogy 1 évet. Nem azt mondom,hogy azonnal feküdjön le veled,de azért normális ember nem bírja szerintem pár hétbél vagy max 1-2 hónapnál tovább.

Hány évesek vagytok amúgy?

2018. ápr. 1. 20:54
 6/12 anonim ***** válasza:
42%

A lány meg mindeközben mással dugatja meg magát. Légy már férfi! Mi a f_sznak van veled, ha ennyire nem kíván testileg? Ha férfi lennék, simán dobnám a csajt, hogy mehet, amerre lát. Nyugodtan maradj vele, ha a maradék férfiasságodat is el akarod dobni magadtól! Én biztos nem tudnék férfiként tekinteni egy olyan emberre, aki ilyenbe hajlandó belemenni és megalázni magát.

Az is egy idióta és béna szöveg, hogy "neki még idő kell". Ha nem tud a nő benned megbízni, inkább ne is akarjon összejönni veled, ilyen egyszerű. A bizalom a kapcsolat egyik legfontosabb tartópillére.

24/N

2018. ápr. 1. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Bocsi,azt csak most látom,hogy még szűz. De akkor sem tartom reálisnak,hogy 1 évet akar váratni,direktbe.
2018. ápr. 1. 20:55
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
Ha most egy sör mellett kérdeznéd ugyanezt, azt válaszolnám, hogy hagyd rá! Néha azért próbálkozz, hátha. De mellette is van élet! Ha szakítasz vele ez miatt, akkor ugyanott leszel, mintha mellette próbálgatnál valaki mást. A világ tele van rib..@ncokkal, nem hiszem, hogy túl sok időbe telik meghúzni egy másik nőt. Persze szerelem, meg minden, de ettől egy férfi a szex kedvéért el tud vonatkoztatni. Szóval szerintem hagyd, majd beérik az is és jobb esetben csak ő lesz ;)
2018. ápr. 1. 20:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Nála lehet reális, nálad úgy néz ki nem.

Most ha nálunk sem, attól még az ő véleménye lehet nem változik.

2018. ápr. 1. 20:59
 10/12 A kérdező kommentje:

Most mi köze van ennek a férfiassághoz? Nem vagyok egy tenyészbika, hogy megd_gjam és ott hagyjam. Közös megegyezés alapján határoztuk meg a 4-5 hónapot.

Próbálkozok, és a petting már lassan kialakul, de megértem, hogy tart ettől az egésztől, mert szűz. Mellesleg kíván testileg, csak mindig leállít egy idő után, hogy még inkább ne.

Ő 17, én 19 éves vagyok.

2018. ápr. 1. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!