Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi ideje voltatok együtt a párotokkal mikor először lefeküdtetek? Hány évesek voltatok? Mennyire fájt? Óvszert vagy tablettát használtatok?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 1. 17:57
11/18 anonim válasza:
2 hónap után. Párom 27 volt(szűz)
Én 22. Óvszerrel védekeztünk.
24 L
12/18 anonim válasza:
1 hónapja voltunk egyutt. De előtte már ismertük egymast 1,5 éve. Én 16,5 lány ő pedig 18 fiu. Nekem első szex volt,ő már volt mas lannyal is. Tablettat szedek. Az elsőt nem élveztem. Pedig nagyon akartam. Fájt nagyon. De még másnap is éreztem az egész hasamon a köldökömig némi fájdalom szeruseget. Hiába simogatta a csiklomat közben úgy sem sikerült. Fájt az elején aztán feszült nagyon míg bennem volt. Néha éreztem jónak de inkább csak a csikló simi miatt. Am.bent nem. A másodiknal már sokkal jobb volt. Éreztem bent is jónak de kellett hozza a külső simi is. A 4.nél tudtam úgy rendesen élvezni az egeszet,elengedni magam teljesen ugy hogy azert figyeltem magamra,hogy belül hogy is és hol jó. Akkor már nem fajt picit sem. Alig ért párszor a csipojevel a csiklomhoz. Nem simogatott ott szándékosan:) ez volt az első,hogy hüvelyi orgazmust is átéltem. Szoval úgy 4.-5 alkalom után volt már teljesen jól élvezhető.
13/18 anonim válasza:
10 hónapja
Én 14, ő 16
Semennyire
Gumit
15/18 anonim válasza:
Fájt egy kicsit de 3 nappal később már tudtam ülni.
16/18 anonim válasza:
6,9,10 egy kicsit félreértettél. Nem azért nem csalom meg én sem, mert már voltam mással is. Őszintén én a személyes tapaszralataimat írtam le, mivel a szüleim házassága pont azért ment tönkre, mert apámnak anyum volt az első, és csak évekkel később jött rá, hogy nem élte ki magát, és sorra szedte össze a nőket, pótolta a kimaradásokat. Persze nem mindenki ilyen, ezt is tudom. De miután én ezt láttam, örülök, hogy a mostani párommal nem az elsők voltunk egymásnak, így ez a probléma nem állhat még véletlenül sem fent. De ha az első lett volna, akkor is mellette maradnék. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nem árt egy embernek tapasztalatokat szerezni, hogy tudja mi a jó neki. Mert az is lehet, hogy úgy éli le az életét az első pasija mellett, hogy gőze sincs arról, hogy a szex lehetne sokkal jobb is. 25-27 pedig szerintem akkor is késő, mi 25 évesen az eskübőt és a gyerekeket tervezzük, közös házzal, nem az első szexet. De kinek mi :)
17/18 anonim válasza:
Kicsit több mint egy éve voltunk együtt, mindketten 15 évesek. Óvszert használtunk, és csak az első pár percben fájt, mert nagyon alaposan készültünk rá. Csodálatos volt. Azóta is együtt vagyunk
18/18 anonim válasza:
Én nem vagyok benne biztos, hogy az első párommal elveszítettem. 16 évesek voltunk, több, mint 1 évig jártunk és többször lefeküdtünk úgy fél év után. Gumival védekeztünk, én egyáltalán nem fájt a szex vele. Aztán lett egy másik párom, akivel fél évig voltunk együtt, viszont vele fájt az első szex, de nem azért, mert nem figyelt oda rám. Csak az elsőnek nem volt túl vastag farka. Valaki járt így? 25Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!