Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves pasik, otthagynátok a nőt, ha valóban szép, ráadásul csinos is, de az egyik szeme picit beljebb áll?
Kábé egy éve már volt hasonló kérdése egy lánynak, de ő a saját képét küldte el. A teljes arca nem volt a képen, de úgy is gyönyörű volt.
Van egy nagy titok: közelről nem látszik, pl. csók előtt, és könnyen meg lehet szokni, kis idő után nem tűnik föl.
Amennyire tudom, lézeres műtéttel orvosolható, az enyhe formáját szemüveggel korrigálni tudják. Kérdeztél már erről szemészt? Ja, és ki is lehet nőni...
"Kábé egy éve már volt hasonló kérdése egy lánynak, de ő a saját képét küldte el. A teljes arca nem volt a képen, de úgy is gyönyörű volt. "
Neki is hasonló mértékben állt beljebb az egyik szeme?
"Van egy nagy titok: közelről nem látszik"
Komolyan mondom,hogy ezt én is észrevettem,de azt hittem,hülyeség.Minél közelebb hajoltam a tükörhöz,annál kevésbé látszott és amikor csak viccből csókolózást imitáltam volna a tükörrel, láttam,hogy teljesen kiegyenesedik.
"Amennyire tudom, lézeres műtéttel orvosolható"
Erre már én is gondoltam és elvileg nagyon alacsony kockázatú a műtét.De annyira félek tőle,még ha tudom is,hogy hamar megvan és elvileg rutin műtét.Te mit mondasz?
Szemészt még nem kérdeztem, de terveztem,hogy elmegyek a budapesti Saint James szemészeti központba, ott a legprofibb minden. Te javaslod a lézeres megoldást?Mégiscsak a szememről van szó,persze,hogy félnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!