Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ezt kérné a pasitok megtennétek neki?
Figyelt kérdés
Szeretné, megnézni milyen a puncitok teljesen természetesen. Szóval megkellene hagyni a szőrt 2-3 hónapig. És ha így megtetszik neki akkor bele mennétek abba hogy így hagyjátok és csak annyit szedtek le ami kilátszana a bugyitok mellett?2018. márc. 31. 14:26
1/12 Linó03 válasza:
Én simán. A legkényelmesebb megoldás. Ha nincs barátom, akkor amúgy is csak a bikinivonalat szőrtelenítem, a többit meg rövidebbre vágom.
2/12 anonim válasza:
Hát én eleve nem szeretem ha szúr, úgyhogy eleve ne is borotválja...
32/F
3/12 anonim válasza:
semmi akadálya nem lenne hogy meghagynám!
4/12 anonim válasza:
én is megtenném, de annyi feltétellel h a fehérneműmből ne lógjon ki
5/12 anonim válasza:
Persze.
Bár ha az ok akkor én trimmelném, mert nekem hosszú a szőröm ott lenn.
6/12 anonim válasza:
Semmi keppen. Nekem nem tetszik szorosen, raadasul idegesitene az a pamacs, ahogy kinyomja a bugyit. Borzaszto.
8/12 anonim válasza:
Kompromisszum: Nyírd 1 centisre. Ha a szőrcsomó kell neki akkor kezdjen inkább majmokkal!
9/12 anonim válasza:
Nem. Jobban szeretem ha sima, sokkal jobb úgy hozzáérni. Ha kíváncsi milyen hosszún, akkor menjen fel szépen googlera és nézegessen képeket majd simogassa mellé a kutyát.
10/12 anonim válasza:
Engem nagyon zavar ha hosszú. Szúr, útban van. Nem kínoznám magamat hónapokig egész nap azért, hogy ő egyszer-egyszer ránézzen. Esetleg egy kisebb részen, formára nyírva meghagynám, de az meg már nem természetes. Jobban szeretem, ha mindkettőnknek sima.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!