Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők. Megtennétek ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők. Megtennétek ha a pasitok/párotok megkérne rá?

Figyelt kérdés
Tetszik neki a lábatok és ezt elmondja nektek, és megkér hogy vagy mezítláb legyetek vagy ha fázik akkor harisnyában de zoknit ezután csak sportoláshoz vegyetek fel. Azt teljesen rátok bízza mikor vagytok harisnyában és mikor nélkül amelyik időjárás szerint kényelmes nektek. És az is mindegy hogy szoknyával vagy nadrággal, vékony vagy vastag. Megtennétek ezt hogy a kedvében járjatok ezzel? Ha nem miért nem?
2018. márc. 21. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Mert csak.
2018. márc. 21. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem.

Azérz,mert az életem nagy része felett "döntene" így.

Szex közben vagy előjátékhoz azt veszek fel, amit akar, viszont a hétköznapjaimon úgy öltözködöm, ahogy akarok, nem szabhatja meg más azt, hogy éppen mit vehetek fel és mit nem...meg eleve életidegen, fázzanak meg az izületeim azért, mert a pasim a lábakra gerjed...?

2018. márc. 21. 21:00
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem esne nehezemre, mert gyűlölöm a zoknit, kizárólag nagyon nagyon nagyon hidegben vagyok hajlandó hordani.
2018. márc. 21. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Én megtenném szívesen
2018. márc. 21. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Hmm, az utolsó két válaszoló jó csaj lehet az életben. Az első meg a második valószínűleg kevésbé..
2018. márc. 21. 21:43
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

2-es válaszoló miért forgatod ki és veszel támadásnak egy ilyen kérést? Az hogy megkér nem egyenlő azzal, hogy megmondja mit vegyél fel. Az meg hogy megfázol benne már ne is haragudj de elég hihetetlen. Elég sok nőt látni télen szoknyában és harisnyában, gondolom még egyikőjük sem fagyott meg... Én azt írtam hogy az időjárásnak megfelelő vastagságút.

2018. márc. 21. 22:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Otthon, megtenném, de utcára nem 😊
2018. márc. 21. 22:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha az időjárás engedi, simán megtenném. Szeretek mezítláb lenni, ahol és amikor csak lehet. Nyáron, vízparton egész nap mezítláb szoktam lenni. Mindenhova úgy megyek.
2018. márc. 21. 23:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Rajtam mindig van zokni, harisnyát ne is akarok hordani, úgyhogy nem.
2018. márc. 21. 23:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az öltözködés időjárástól függ. Ha rossz idő van nem fogok zokni nélkül mászkálni. Nyáron szoktam csak zokni nélkül lenni. Na meg eléggé fázós a talpam. A harisnyát meg utálom, folyton olyan érzésem van, hogy nem szellőzik a lábam, nemi szervem nagyon utálom. Ha az időjárás miatt harisnyát kell húznom mindig alig várom, hogy hazaérjek és levehessem. Szóval ezek miatt nem.
2018. márc. 22. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!