Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire ijesztő ha a pasi már az első szexuális együttlétkor kimutatja perverzebb hajlamait?
Például nagyon keményen megdug, paskolja a popsidat, tépi a hajadat, mocskosan beszélt stb?
Vagy az első alkalmaknak mindenképpen a normális szexről kell szólnia és fokozatosan adagolni az extrémebb dolgokat?
Én 4.évvel ezelőtt összejöttem egy pasival.Hónapokon át udvarolt nekem,kirándulgatni jártunk eggyütt,az első csók is csak egy év udvarlás után csattant el.Úgy éreztem,szerelmes vagyok,ő a nagy Ő,a tökéletes férfi.Én 20.voltam,ő 32.Aztán egy buli után elvitt magához és ágyba bújtunk.Csókolóztunk,simogattuk,fogdostuk egymást,orálisan kényeztetett és én is viszonoztam.Először közben a hajsm simogatta,aztán egyre durvábban nyuzigálni kezdte.Kicsit fura volt,de hát nagyon fel voltam izgulva.Aztám suttogva megkérdezte,hogy nem lenne-e gond,ha kicsit trágár szavakat mondana nekem.Mondtam,hogy nem.Erre megmarkolta a hajamat teljes erőből,a számat a farkához nyomta és torka szakadtából üvöltötte,hogy "Akkor szopjál,te büdös k..va!" Na én olyan voltam,mint akit leforráztak.Sírógörcsöt kaptam,felöltöztem és hazamentem.Szakítottam vele,teljesen kiábrándultam belőle.Csak a jó ég tudja,mi lett volna még ezután,milyen perverzitásai lettek volna még.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!