Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket vallalnatok be inkább szex kozben?
Férfiaknak: a., ha egy nonek nagyon heves menstruacioja van b., NAGYON szőrös odalent
Nőknek ugyanez, csak olyan ertelemben, hogy melyiket tartják kevesbe kinosnak :D
Nos, kínosnak én nem nevezném se a menstruációt, ami egy teljesen természetes biológiai folyamat, lévén, hogy fiatal, egészséges nő vagyok, se a szőrt, mindenkinek van, az is egy természetes dolog.
Engem speciel egyik se zavar, a partneremen múlik, hogy neki mi fér bele/mi nem, és ahhoz igazodom...
Nő vagyok, és egyik se, egyszerűen annyira rossz mindkettő. :D
Az A teljesen ki van zárva, nem csak a vér miatt, hanem mert olyankor iszonyú rosszul vagyok, mindenem fáj, és a puszta létezéstől is szenvedek, nem hogy még szexeljek... a B pedig nem történhetne meg, mert annyira utálom magamon a szőrt, hogy sose hagyom meg. Tehát egyiket se tudnám kiválasztani, de hál' Istennek nem is kell. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!