Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasi feminizálása?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi feminizálása?

Figyelt kérdés

Olvastam külföldi "sissymaker" blogokat, ahol nők leírták, hogy milyen izgalmas volt lányosítani, femimizálni a srácot, sissy-t csinálni belőle.

Tényleg vannak lányok, akiket ez izgatna?

2018. márc. 29. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Hát megérett a világ a pusztulásra!
2018. márc. 29. 18:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Esetleg jobb szándékúak és lányok?
2018. márc. 29. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

Persze:)

Izgi, de azert nem mindig.

2018. márc. 29. 18:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Cuki vagy.😃
2018. márc. 29. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
ööö, őszintén, erről még nem hallottam, de feltételezem itt arról van szó, hogy a pasi eleve transzvesztita és a barátnő partner ebben, nem?
2018. márc. 29. 19:37
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
a barátnőm sminkmániás, éjjel-nappal a youtubeon ezeket nézi és többszáz sminkje van. ő eléggé rá van pörögve és gyakran megkér h hadd sminkeljen ki nőnek. pár alaklom után magam is meglepődtem h egész jól sikerült. nagyon rá van pörögve a témára, volt h felvettem női ruhát meg cipőt is a kedvéért. de a lábamat soha többet nem hagyom legyantázni emiatt az egyszer biztos :D az arcgyanta pedig még brutálisabb...
2018. márc. 29. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
2%
Nem, nincsenek. Itt volt ez a cuki tündér emós-generáció, az életben először azt mondhatta az ember, hogy jé, egy fiú is lehet, helyes? De amint nők kezébe kerültek, máris ilyen leromlott bokornyakú fószerek lettek ezek is, alig néznek ki jobban, mint a visszataszító öregapjuk, már csak egy barna szandál meg egy három számmal nagyobb barna klottgatya hiányzik róluk, azt lehet jól lezülleni a sörszagú kocsmában, és üvölteni, hogy mocskos a bíró. Ilyen az igazi férfi, erre nedvesedik a nők bugyogója...
2018. márc. 29. 20:10
 8/9 A kérdező kommentje:
4. Hol lehet megismerni ilyen lányokat?😀
2018. márc. 29. 20:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy azért pozitív válasz is volt.😃
2018. márc. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!