Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy Budapesten sokkal drágább a Prostizás mint faluban?
Budapesten nagyon drágák a prostik egy alkalomra 15-20 ezer tehát hosszú távon csak a jó módú emberek vehetik igénybe a Pesti lányok szolgáltatásait, viszont faluban kis városban fele ennyi 18-20 éves lányok fele ennyiért vállalják a szexet.
Ha évről évre emelkednek az árak pesten akkor nem fognak átszokni az emberek a kis városokba falvakba?
Mert azért nem mindenki engedhet meg magának 20 ezret egy szexért faluban ezért háromszor szexel az ember.
Ugyebár Pest megyén kívül azonos munkáért is szinte kivétel nélkül kevesebb fizetést kapsz... De olcsóbb az élelmiszer, az albérlet, s még ah ingatlanok is, nem is kicsit.
Szóval vidéken nincs is szükséged annyi pénzre, viszont az ottainaknak mondjuk 15 ezer forint annyi mint a Budapest belvárosában élőknek 20 ezer.
Szóva röviden: Vidéken "olcsóbb" az élet (de nem könnyebb)
Én Jászkiséren tavaly Novemberben 3 ezerért kaptam végig szájba natúrfranciát egy 18 éves gyönyörű kis roma lánytól megérte :)) még jó hogy kis városban lakom :D
Igaz ő nem a rosszlanyokon hirdetett a haverok szerezték nekem.
ezek biztos utcai prostikra vonatkoznak csak, mert a netes prostik vidéken vagy nem csinálják meg, amit írnak, vagy tök gázosak. Ebből a szempontból viszont pest a jobb.
Az hogy valaki szerint pesten az élelmiszer drágább, mint vidéken az tuti nem járt még mindkét helyen, ugyanis mindkét helyen van pl nagyáruház, ahol egységes az ár + pesten pl. a lehel téri piacon csak lesek, h bolti ár alatt veszek jóval cuccokat. :) Az albérlet, lakás ár az viszont igaz.
Itt a fővárosban a lakással rendelkező csajok azért kerülnek többe mert azt a lakást fenn is kell tartani
Ahol lakom a szomszédban van pár csaj és azzal foglalkoznak ők 30 ezer alatt nem mennek el egyetemisták és ők a tandíj és a lakás bérleti díj miatt csinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!