Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fitymaszűkületes férfiak! Mik a tapasztalataitok szex terén?
Akinek olyan fitymaszűkülete van, hogy már nemtudja lehúzni a fitymáját el szokott menni műtétre --> metélés
Nekem még 12 évesen műtötték, azóta nincs fityma a makkomon, de ez nem okoz semmiben hátrányt, sőt észre se veszik a lányok
Nekem "kissebb" szűkületem van,ami annyit jelent,hogy álló állapotba nem tudom hátrahúzni.
Nem büdös,simán lehet mosni,csak közbe nem kell izgatni😊
Maszti is megy,csak erőssebbemn kell markolni,hogy izgasd a makkot a bőr alatt.
Szex terén: A szpás nem okoz olyan nagy örömöt,mert a makk takarva van bőrrel. (Nagy kaland)
Ami csajoknak jó ebbe,hogy nagyon sokáig lehet hancúrozni rajt,mert kevésbé izgatja a punci a fedett makkot.Akár 30-40percig is birom. Ilyen úton is lehet orgazmus,jelenleg 2gyerekem van:)
40/f
Miért feszülne? A punci ha nedves,akkor csúszik. Páromnak nem fáj,akkor nekem se😊.
Lehet rá húzni,amit ondótasaknak hívna a gumi végén,oda kerül a bőr.
"Kézimunkánál" kell vigyázni,mert túlzottan hátrahúzva fáj,meg esetleg sebesedik. De megvan ennek is a trükkje hogyan lehet elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!