Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak a munkatársnőm provokációjára?
"20-23nak tippelem, "
Láttam én már negyvenest is hasonlóképpen viselkedni...
Hozzá ne nyulj! Azonnal felnyom a HRen.
Szerintem mondd meg neki kajak, h téged ez zavar és hagyja abba, mert félö, h rossz következményei lesznek rá nézve, azaz te fogod felnyomni öt zaklatásért.
Mondjuk, szerintem az sem mindegy, h bejön e a nő vagy nem. Ha nem akkor ne reagálj semmit, ha felhozza tereld a szót, vagy ha mutogatja, nézd a telód, vagy bármi, az a lényeg, h ne reagálj se pozitívan, se negatívan.
Ha bejön a csaj, és piszkálja a fantáziádat, akkor nagyon óvatosan rá lehet próbálni szerintem, de úgy, h ő legyen fölé rendelt helyzetben, h ő legyen az, aki a végén rámondja az áment, így nem tud megfogni azzal, h te nyomulsz, vagy zaklatod. Én pl azt csinálnám, h vennék valami szép (nem hétköznapi) harisnyát, ott lenne bent a fiókban, aztán mikor legközelebb felhozza a sajátját akkor mondanám, h "háááát....nem rossz, nem rossz, de nekem ebben jobban bejönne (elővenném a harisnyát, és oda adnám neki), tessék, fogadd szeretettel". Abból, h egy ilyenre mit reagál, le lehet vonni a következtetéseket, viszont ez egy olyan dolog amivel nem tud kibabrálni veled, mert hát mit mond a főnöknek?! "Kaptam egy ajándékot a kollégámtól?!" :D Szóval így ártani nem tud, ha az lenne a szándéka. Ha meg valóban akar valamit, azt is ki lehet következtetni a reakciójából..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!