Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalom előtt illik megkérdezi, hogy a szájába mehetek-e?
Szerintem mindenképpen illik. Ha nem is az aktus előtt, de menet közben, ha már érzed hogy közel a vég.
Mondjuk, ha rutinos a lány, ő maga is meg fogja érezni a lövés előtti extra rákeményedést, és ha nem akarja a szájába, akkor kiveszi.
De azért tisztázzátok, hogy ne legyen senkinek kellemetlen.
Tudom lepontzas jar azert amit irni fogok. :)
De vannak olyan dolgok, s ez is kozejuk tartozik, ami elrontja a pillanatot, ha elotte beszelnek rola. Kiveve ha a lany hozza fel, akkor elmondom, hogy szeretem, vagy nem a dolgot.
De pl ha ott van egy lany a haloszobadban, s csokoloztok es egyre forrosodik a hangulat, az mennyire rombolna le a lany hangulatat, ha megallnal, s elkezdenel az erzeseidrol beszelni, hogy mennyire szeretnel vele szeretkezni? NEM, ferfi vagy, ott van a lany akkor tedd ami osztonosen belulrol jon, maximum a lany fogja azt mondani, NE, nem vagyok ra meg keszen.
Ez is kb ugyan az, mikor mar ott jarsz, hogy elmennel, akkor mond a lanynak, hogy el fogsz menni, ha azt akarod, hogy a szajaba menj el, akkor csinald ugy a dolgokat eppen szajaba legyen, s akkor meg mindig ott van a dontes a kezeben, hogy folytatja, vagy hatralni kezd, hogy a szajaba ne menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!