Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek nem volt még szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nem volt még szex közben orgazmusa annak nem is lesz?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, lassan 40. És még nem volt. (csak magamnak) Első sorban nők válasza érdekel!
2018. márc. 28. 01:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod. fizikailag rendben vagyok.. magamnak megy, de aktustól nem.
2018. márc. 28. 09:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Aktus közben feltehetöleg nem éri elég inger a csuklós (g pontod,)vagy próbálkoztak más testhelyzetben, amikor a farka tud izgatni, vagy egyszerűen kézzel,vagy vibrivel segítsetek be, miközben farkal.
2018. márc. 28. 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ahol magadnak kézzel eltudod érni az orgazmust, ott a pasinak is tudnia kéne. Én pl csak csiklósan tudok elmenni ha kézzel csinálom, és szexben is ugyanez a helyzet, csak ha a csiklóm simogatja tudok elmenni, semmi mástól nem.
2018. márc. 28. 13:02
 14/16 Diavolino44 ***** válasza:
100%

En is azzal ertek egyet, hogy eloszor magadanak erd el, s ne a partnertol vard el, ez lehet kezzel, vibratorral.

Ha az sikerul/sikerult mar. Akkor csinald ugyanezt a modszert partnerrel is, s legyel olyan 90-95% kozel az orgazmusodhoz, s utana enged at neki az iranyitast. Csinald ezt parszor, hogy O ne nagyon tudja elrontani mert mar annyira kozel vagy a kritikus ponthoz.

Ha ezt mar megy akkor told ki egyre kevesbbe a sajat reszed s engedd at neki az iranyitast. Szepen megtanitod a tested ra.

2018. márc. 28. 15:14
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Hiába pontoztál le, azért az igazság az, amit én (is) írtam: 40(-gyerekkor, azaz mondjuk 20-25) éve szenvedsz, hogy szex közben nem tudsz kielégülni, miközben simán tudnál, ha segitenél magadon (ahogyan a nök egy jelentös része is) — helyette inkább a pasikat frusztrálod?

Bocsi de ez érthetetlen.

2018. márc. 28. 15:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy hüvelyi van e az eléggé adottság. De az, hogy ha más nyal eltudj menni azt megtanulhatod szerintem. De nagyon türelem kell, meg lehet le kellene állni arról, hogy magadnak csináld.
2018. márc. 28. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!