Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakásos prostik elfogadnak Erzsébet utalványt?
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 17:50
2/10 anonim válasza:
Mama odadta neked az utalványt, hogy menjen az unoka prostihoz. :D
3/10 anonim válasza:
Nekem is odaadta mamám a karácsonyi utalványt és a választási utalványt is most, a 10-10 ezret :D
Ha tudom hogy kvázni is lehet belőle, akkor nem kajára költöm :D
24/F
4/10 anonim válasza:
Persze, még pontokat is ad a Smart kártyádra
5/10 anonim válasza:
Körberöhögnek érte.. Erzsébet utalvánnyal nem tud óvszert venni meg síkosítót :D
6/10 anonim válasza:
Nem tudom , de miért ne fogadná el .
Ő is a boltból vásárol. és le tudja vásárolni.
7/10 anonim válasza:
Ha csak 3 naponta 1 ember fizetne Bözsivel, az is havonta kétszázezer forintnyi utalványt jelentene. És akkor föltételeztem, hogy mind csak egy órára megy, és semmi extrát nem akar.
Annyit nem tud elkölteni, különösen ha meleg étel utalvány, amire még egy kávét, sört, vagy egyéb szeszesitalt se vehet.
8/10 anonim válasza:
HAHAHA
Nagyon vicces, csak kár hogy már előtted ötszázan ellőtték ezt a poént fiacskám...
9/10 anonim válasza:
Azt nem, de ha viszel neki egy zsák krumplit meg egy tucat tojást, azt biztosan elfogadja. :D
10/10 anonim válasza:
Mièrt akarsz prostihoz menni? Kicsi a farkad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!