Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek prostik elfogadnak Erzsébet utalványt?
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor marad a 150 db 100 forintos az óráért, de szerintetek ha persejjel együtt adom akkor azt beszámítja? Pld. + szájbaélvezés...
De azért a legjobb az utalvány lenne, mert azon nem tudok sört venni, de az aprón igen.
No?
2017. máj. 8. 02:42
1/7 Krukutyán Levente válasza:
Persze, hogy elfogadja és ha van Klub kártyád azt is vidd, mert minden 1 óra feletti puni bérlés után jár egy 5 perces ánusz masszázs kupon. Aprót meg nagyon szeretik, sokat egymásra rakva kész is a dildó. Hogy lehet ilyen amatőr butaságokat kérdezni, még ezeket se tudod...
2/7 anonim válasza:
Mindent elfogadnak amit "simán" be lehet váltani. Én a múltkor 6 ezret, 5500-al és egy shelles 500-as teskó kuponnal csengettem.
3/7 anonim válasza:
Paypass, Erzsébet utalvány és SZÉP kártya is mehet. A legtöbb hitelügyintéző is, így helyben elintézheted a dolgokat.
4/7 anonim válasza:
Üres üveg is mehet?
Már tele van a konyhaszekrény teteje borosüveggel.
És akkor dupla mámor lenne.
5/7 anonim válasza:
Mindent elfoagadnak a minap egy fél doboz tic-taccal, egy 10 db-os BKV gyüjtőjeggyel és egy régi kisszékkel fizettem
6/7 János Gilján válasza:
Gratulálok, a tiéd a nap kérdése fődíj! :D
7/7 anonim válasza:
Öreganyád személyi igazolványával próbálkozz. Azzal ugyanis ingyen utazhatnak a buszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!