Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam eztel neki?
Sziasztok!
Van egy nagyon jó lány barátom, még szűz és nagyon szép. Minden pasi akivel eddig járt azzal nem tartott sokáig mert megbántották. Most egyre kancásabb, hogyan mondjam neki hogy én lefeküdnék vele és hogy szeretnék vele...
Köszönöm előre is a válaszokat!

Ezt neked kell tudni.
Én benne lennék a szexben haverral, de én eleve "pasisabb"vagyok mentalitásban.
Ha ő az "igazit"várja, és emlékezetes első alkalmat akar a szerelmével, akkor tényleg csak elrontod a kapcsolatotokat..

Kicsit zavart módon azt akarod mondani, hogy te járnál vele? Ezen nem csodálkoznék, ha úgy van, ahogyan mondod. Hát próbálkozz meg vele, célozgass rá. Ha eddig, mint barátja nem mondtál neki "szépeket", nem dicsérted, akkor mielőbb kezdj hozzá, ne légy szégyenlős.
Azt nem javaslom, hogy ajánlkozz, majd annak is eljön az ideje, ha sikerül összejönnöd vele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!