Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már olyan nővel, akinek első látásra kellettetek és nem nyöszörgött a szexuális vágyatok miatt, nem utasított vissza?
Ezzel most mit akartál írni?
Szerinted az a normális csaj, aki hagyja, hogy egy neki első benyomásra szimpatikus férfiember erőszakosan is magáévá tegye, sőt ezt még élvezi is?
Oké cuncu. Mi a kérdés?
Van e olyan nő akinek be lehet verni egyből? Mint a kutyák az út szélén? Jön megáll ráugrik leszáll megy tovább?
Igen van.A buszon szemeztem egy csajjal és amikor leszállt megszólítottam.Kimentünk a dunapartra és elindultunk az ösvényen egy bokros rész fele biztos,csak arra még messzebb lehetett én meg rossz ritmusban mondtam menjünk másfele ő meg félreértette azt hitte nem akarom, csak ujjazás lett belőle egy nyitottabb helyen.
Volt olyan,hogy az Ezresben lenn az alsó részen rám kiabált tánc közben egy lány Te nem is akarsz semmit!és elviharzott..
Volt olyan, hogy a nőnek "azonnal" kellettem volna, de ő nekem nem. Mindig is léteztek és fognak is ilyen nők. Meg persze néha olyan is megtörténik, hogy nem egy könnyűvérű alapból a lány, de mégis azonnal akar mindent az adott emberrel gátlások és szabályok nélkül. Ha ez akart lenni a kérdésed.
A kérdés részletezése meg teljes káosz. Ahogyan a kommentelőknek válaszoltál az is az. Azért azt észre kéne venni, hogy 10-10 ember zavarosnak látja amit írogatsz. Csak néhányan megpróbálunk kiszűrni belőle valamit. De azért te hülyézel le másokat. Ráadásul egyből te veszel fel sokkal ellenségesebb hangnemet, de mire fel?
Most még a tévedés kockázatát sem tartom fenn, hogy te nem vagy egészen százas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!