Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy az itteni válaszok a méret kérdésre nagyrészt valótlan állítások?
Gyakran olvasom, hogy itt mindenkinek fáj már 15 centi fölött és egyáltalán nem jó a nagy.
Egyrészt azért nem értem, mert nem kötelező tövig dugni, semelyik férfi nem érzi meg, ha nem 20 centi, csak 16 megy be.
Aztán ott van a másik része, hogy sok olyan póz van, amiben korlátozott a hozzáférés, szal pont jó a hosszú, mert legalább beér.
A vastagság, na az már bevallottan egy jó dolog, nagyon szépen rá tudnak tágulni a nők, utána könnyen megszokják a jót.
Illetve a lényeg:
Mint nagy intim mérettel rendelkező, tudom, hogy kb ez a helyzet, szeretik a nők.
Akkor most mire ez a színjáték?
Nekem 17 cm, eddigi életem során durván húsz partnerem volt és még soha egyik sem szólt az miatt hogy túl nagy lenne, vagy gond lenne.
Aki szűz is volt, vele is az elején óvatosan persze, de pár alkalom után már ugyanúgy mint bárki mással.
Csak a farkatokkal tudtok gondolkodni. Azt hiszitek hogy egy farokméret központi szerepet játszik egy nőnél.
Az senkinek nem jut eszébe hogy egy nő nem a pinájával hanem az eszével és szívével élvez?
Nekem 20/4,5 de sose játszott szerepet a méret, ha a lelkét meghódtottam egy nőnek akkor nagyon jó volt a szeretkezés, ha nem sikerült megszereuni a lelkét is csak a testét akkor szimpla dugás volt, nem több.
"Azt hiszitek hogy egy farokméret központi szerepet játszik egy nőnél."
Igen, mert a kicsi farok szívás így is úgy is. Ha már van egy méreted, amire tudsz építkezni, akkor onnantól kezdve lehet arról beszélni amit te írtál. Csak alapra lehet házat építeni.
Nekem 18/4,5 és itt tényleg sokszor azt írják, hogy az már nagy. Azért vicces ez, mert én világ életemben úgy gondoltam, hogy egy kicsit kicsi, de nem zavart különösebben. Illetve most is így gondolom, mert sehol máshol nem látsz ilyet, csak itt. Itt találkoztam ezzel először. Soha egy lány nem érezte nagynak, mint ahogy itt mondják is. Az is igaz, hogy nem volt túl sok partnerem. Az egyik mondta, hogy szerinte ez a pont jó méret. Alapból azt mondanám erre, hogy ez rossz duma, hogy érezzem magam ettől jól kamura, de ő erőltette mindig, hogy mérjük le, hogy pontosítani tudjon a barátnőinek, hogy mennyire optimális méret. Illetve amin kiakadtam az anyjának... De én mindig azt szoktam mondani magamról, hogy átlagosan kicsi. De most megesküszöm, hogy ha majd találkozom egy lánnyal akinek ez már kicsit zavaró lenne, akkor egyből fogok ide írni és vezekelni.
UI: Hogy beszélhetett ilyenről az anyjával???!!!
Kérdező,minek a 20 centis farok,ha te magad mondod,hogy nem kell tövig tolni?Akkor meg minek?
Teljesen felesleges 16cm-nél nagyobb pénisz,hiszen úgysem fér be.Ha meg mégis,akkor még mindig nagyobb esély van rá,hogy tövig menjen,mint a 20 centisnél.
14:
Nekem 17 centis a farkam és mindig amikor kézbe veszem és teljesen áll, akkor olyan kicsinek, vagy néha maximum átlagosnak tűnik nekem. Gondolom te is így vagy a saját 18 centiseddel.
Ezt nem értem miért nem képesek mások megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!