Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés gumival szexelni?
3:
Az össze-vissza kefélést miért olyanok írják, akik maguk sem szexelnek össze-vissza, de azt hiszik hogy biztos akik nem használnak gumit, azok igen?
Nekem még sosem volt egyéjszakásom, vagy alkalmim amikor egyből szexeltem ismeretlennel. (nemi betegségek miatt írom ezt)
---
Kérdező, elég rossz és azt tudom mondani, amit a második. A farkam is sokkal kevésbé áll benne, sokszor félpuha lesz, sokkal többet kell erőlködni hogy állva maradjon és olyankor a szex is csak egy munkának tűnik már, nem is kikapcsolódásnak.
Már 28 vagyok, eddig négy nővel voltam az életben és igazából már azt sem bánnám ha gyerek becsúszna véletlenül. Persze a valóságban hiába szexeltem a 10+ év alatt nagyrészt gumi nélkül, nem csúszott be gyerek, de hát itt minden óvszerimádónak van egy ismerőse (természetesen soha nem ő maga, hanem egy ismerőse), akinek lett gyereke megszakításos módszerrel. (Köszike, termékeny vagyok. Már fagyasztattam le spermát és ott megnézték ezt is.)
4:
Amúgy semmi bajom a maguknak gumit használni akarókkal, csak ne erőltessünk már egymásra semmit, meg ne nézzük a másik oldalt hülyének csak mert tőlünk eltérő döntést hozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!