Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan izgassam fel a párom a távolból?
Lány vagyok, és most éppen játszadozunk a barátommal ki bírja tovább és ki töri be a másikat. Ilyenkor van az hogy nem tudunk találkozni, de minden lehetséges eszközzel izgatjuk a másikat hogy ő mondja ki hamarabb hogy gyere... és tegnap már üzenetben felelevenítettem neki mikor análoztunk legutóbb. Erre válaszként ő abban az atlétában chatelt amiben imádom és azonnal nedves leszek ha látom.
Vissza kéne vágnom, de valami erőssel, nagyon erőssel. Ötletek? Üzenet, kép, akármi, videó.
Én igen, ezért csináltam pár meztelen fotót magamról a mobiljával a múltkor... de azért érdekelne hogy kit mivel lehet felizgatni.
Az a baj h brutál nagy az önkontrollja a farka felett. Szinte rögtön feláll neki ha meglát, de nem köti össze a tudatával, ha ki akar tartani, ki fog tartani...ezért kell vmi nagyon erős..
masztizz előtte camba
de az arcodat lehetőleg hagyd ki,úgy az a lényeg
Mennyire vagytok távol egymástól?
Mert ha nagyon izgatod, előbb utóbb félre fog dugni, nem lehet azt kibirni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!