Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a nyelveteket beszoktátok dugni a lány vaginájába orál közben?
Figyelt kérdés
Srácok szoktátok csinálni? Vagy lányok nektek csinálták? és milyen volt?2018. márc. 26. 20:44
1/14 anonim válasza:
Én be szoktam már amennyire tudom. Neki kellemes érzés, nekem meg izgató.
2/14 anonim válasza:
Én felváltva nyalok csiklót és vaginát.
Szerintem azt is érdemes. Nedves és lüktet. Érdemes azt hiszem.
3/14 anonim válasza:
Nekem be szokta dugni a párom. Imádom, jó érzés, mert a nyílásnál tök érzékeny vagyok.
4/14 anonim válasza:
nem tudom mások hogy dugják be, szerintem ténylegesen BE dugni nem nagyon lehet, nem olyan kemény és merev az ember nyelve
5/14 anonim válasza:
4. Nem arra kell rámenni, hogy mélyre menjen. Hanem az oldalához érjen. Annyira meg széles.
6/14 anonim válasza:
Csináltam már, imádta a leányzó a dolgot. :)
7/14 anonim válasza:
Igen. Be szoktam nyalni, magyarán megmondva. Elég savanykás, de nem baj
9/14 anonim válasza:
Én férfiként is imádok nyalni és be dugdosni a nyelvem mindenhová. Élvezik és én is nagyon beindulok tőle. Sajnos most egyedül vagyok! Vállalkozó hölgy?
10/14 anonim válasza:
Igen. Ficánkolok benne vele, alaposan körbenyalim odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!