Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ajánlani olyan budapesti szexmunkáslányt, aki kedves, türelmes, csókolózik is, és nem vág át?
Figyelt kérdés
Már kb. tucatnyi szexmunkáslánynál jártam, szinte mind csupa csalódás és kudarc volt! Tudom, nem a legjobb megoldás, viszont valódi barátnőt sajnos lehetetlen szerezni... (37/F)2018. márc. 26. 18:22
1/5 anonim válasza:
Sajnos magadnak kell találni... A csók általában szimpátia alapján megy. Ha valaki ajánl egy csajt neked, mert vele csinálta, nem biztos, hogy veled is akarja. :(
A többi pontal lehet szerencséd, keresni kell kitartóan! :)
2/5 anonim válasza:
Beleölsz egy csomó időt és energiát abba, hogy találj egy olyan prostit aki minden kritériumnak megfelel, majd elmész és fizetsz egy óráért minimum 10E forintot. Ennyi időráfordítással és pénzzel már simán tudnál barátnőt is találni...
3/5 anonim válasza:
A szexmunkások nem csókolóznak. Nem érzésből hanem mechanikusan teszik a dolgukat. Másként nem tudnának naponta 10-15 vendéget kiszolgálni.
Akit te keresel azt inkább szeretőnek, barátnőnek hívnám. Őket viszont más helyeken kell keresni
4/5 A kérdező kommentje:
Hármaska! Hol kell akkor azt keresni? Mi az a más hely (ami neked bevált)?
2018. márc. 30. 15:30
5/5 anonim válasza:
Nincs recept. Szerencsére sosem voltam sokáig egyedül. Kipróbáltam én is a most divatos ismerkedési szokásokat. Azok a kapcsolatok voltak tartósabbak amikor csak úgy véletlen bele futottunk egymásba. Most 8 éve tart már. Persze nekem is voltak nehéz napjaim, amikor kiderül, hogy ebben a barátságban nincs már több, kifelé tekintgettünk, akkor fájsalommentesen el kell búcsúzni. Többször átéltem én is, hogy mostmár biztosan nem kellek senkinek, Szerencsére nem így lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!