Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Minden lány ilyen nyálasan csókolózik?
A barátnőm csókolózás közben teljesen kitátja a száját,a nagy nyálas nyelvét tövig a számba dugja és a torkom nyalja.A megszokottnál hosszabb a nyelve,így teljesen a torkomba tudja nyomni és közben nagyon benyálasodik.Azt mondja így szereti,de van mikor már nekem kellemetlen.
Lányok,szeretik így mások is?
Én magam nem szeretem, ha túl nyálas a csók. Az rendben van, hogy használja a nyelvét, de ne dugja le a torkomig. Egyszer egy srác annyira cuppogott, hogy a szám körül is tiszta nyál lettem, engem zavar.
Mondd meg neki, hogy zavar, beszéljétek meg.
18/L
Hányingerem lenne az ilyen csóktól. Egyértelmű hogy én se folyatom a nyálam
..23/ L
Nekem a baratom ilyen, nem is szoktunk tul sokszor csokolozni, pfhejj. A gyomrom ishogy felfordul amikor csorog a szam szelerol a nyal es megsertodik, ha megtorlom.... marha jo nyilvanos helyen bucsuzas utan full nyalas fejjel setalni, amig latja, hogy megtorlom-e.
Gondolom mondanom se kell, hogy nem tul jo a kapcsolatunk, csak valamiert beleragadtam, ami az en hibam teljes mertekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!