Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kisebb mellem van (85B) de hozza nagyobb es kerek popsim az meg vonzo?
Ugyanebben a cipőben jártam kb 10 évig, mint Te. Komplexusaim voltak a mellem miatt, szintén 85/B, kerek, csinos, testemhez tökéletesen passzol. Aztán elkerültem egy olyan országba, ahol ruha nélküli szaunakultúra van. Kb 2 órája tettem fel itt egy kérdést, ami arról szól, hogy a hócipőm tele azzal, hogy a nyugalom és lazulás helyszínén, a szaunában, rendszeresen valami kanos balfékek odajönnek és leszólítanak. Premier planban látják a mellemet, mindenféle nagyképűség nélkül mondom, csak a tényt megállapítva, hogy csurog a nyáluk. Nem egy férfi akart volna már hazavinni, a B-s, tenyérbe való mellemmel. A legtöbb nőnek ekkora van. Több százat láttam. Ez az egyik. A másik pedig, hogy a nagy mell valóban nagyon szép, melltartóban. Természetesen van olyan, ami cicitartó nélkül is feszesen peckesen áll, telt, de az első szaunázásom óta a legőszintébben írom, hogy hálát adok az égnek a melleimért és imádom őket. A nagy mellek 98 %-áról, amit láttam, elmondható, hogy lógnak, nem csinosak, formátlanok, nem olyan esztétikusak, mint a kisebbek. A nő maga egy az egyben nem olyan csinos, kecses velük. Mondom, kb 10-12 évig nagyon nagyon komplexusos voltam, utáltam a melleimet. Jó pár hónapja imádom őket, hálás vagyok értük. Tegnap konkrétan egy kifejezetten helyes, vonzó, jó testű srác jegyezte meg, hogy milyen tökéletes, arányos testem van (semmi extra nincs bennem, olyan vagyok mint minden 3. nő). Voltak nagy mellű fiatal csajok egyedül, nem őket akarta felszedni...
El sem hiszed, mekkora tévedésben élsz.
Szeretnék ezzel bátorítani minden kisebb mellű lányt/nőt, aki nem tudja elfogadni a testét.
26/N
A nagy mell nevetséges
85b elég nagy, kisebb jobb lenne
Jah,egyébként 24-es hozzászoló,szerintem egy nagyobb,akár lógósabb cici is lehet sexy,izgató,s formás,főleg ha teltebb alak,forma "tartozik hozzá".
Még az ilyen dolgok is százszor izgatóbbak számomra pl,mint akár egy majdnem formás testen a szilikon(mű) cicik!
Persze nyílván ez csak az èn véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!