Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véresre sz*pott! A lakádos prostiknak milyen betegségek "vannak meg"? Mekkora eséllyel kaptam el valami súlyosat?
Voltam tegnap egy lakásos nőnél, orál gumi nélkül volt a részemre... Tudom, hogy így is elkaphatok bizonyos betegségeket, de én ilyen hülye vagyok és kockáztatok. Na meg ezek a betegségek, melyek így is elkaphatóak, ezek általában könnyebben kezelhetőek.
Viszont csak otthon vettem észre, hogy 3db, nem is annyira mikro repedés keletkezett a makkom peremén.
Az akció alatt és közvetlen utána a zuhanyzáskor nem volt még látható, mert nem vérzett. De egy otthon már egy kicsit igen.
Pont annyira, hogy látható legyen.
Ugye így már a HIV is terjed, amitől azért nem tartok annyira. Bízom benne, hogy a nő hébe-hóba eljár szűrésekre, meg azért nagyon kicsi az esély.
De melyek azok a betegségek amik így sokkal nagyob valószínüséggel terjednek?
Mitől kell a legjobban tartanom?
(Majd elmegyek orvoahoz is, de még a súlyosabb dolgok úgyis csak hetek múlva lennének kimutathatóak.)
Fuu basszus, ez kegyetlen! Én gumiban csináltam kizárólag, de így is úgy megkínozott engem is, hogy fitymagyulladást kaptam :D Azóta lekrémeztem magam és elmúlt, de még sajog enyhén, veszélyesek ezek! De amúgy mi lett?
Én elfutottam szűrésekre, eddig negatív.
HIV és Szilisz szűrés mindenképp ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!