Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik nagyon illúzió romboló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nagyon illúzió romboló egy közepes méretű lógó szétálló mell látványa szex közben?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de egyszerűen nem tudom elfogadni a melleimet. Volt aki megjegyezte szex közben, hogy hát nem túl kívánatos. Eléggé rosszul érintett.
2018. márc. 24. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Kép nélkül ezt nehéz megmondani, mert ugye nincs 2 egyforma mell. Viszont szerencsémre, több női mell típussal is volt dolgom, (kicsi, nagy, kemény lógós) és soha nem volt taszító, hanem izgatott mindegyik.

Ha a lány egyébként bejön, akkor szinte teljesen mindegy, milyen a melle, mert nem az lesz a mérvadó.

28/f

2018. márc. 24. 11:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le vele két nap után pedig de sajnos tényleg félre ismertem, de nem gondolom, hogy mással ez nem történt még meg.
2018. márc. 24. 11:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem fogok képet feltenni. Ha ez segít az elképzelésben 85/c méret
2018. márc. 24. 11:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért 85C mar nem közepes, inkább nagy, ha nem is hatalmas. TERMESZETES, hogy log, csak a szilikon nem log, bocs srácok, ha lerombolom az illuziotokat. FERFIAKNAK ez nem baj.
2018. márc. 24. 11:43
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha a lány hanyatt fekszik akkor ez a méret már kicsit oldalra szétáll. Akkor az a természetes, hátulról nem látszik igazán max tükörben de akkor még izgató a ringó kebel. Hason ugyancsak nem látszik.

De ennél a méretnél nagyjából természetes a kisebb nagyobb lógás.

Normális fiúval kezdj 😀

2018. márc. 24. 11:55
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem szép lehet. Egyetértek az előttem szólóval.

Milyen magas vagy és hány kg?

2018. márc. 24. 23:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem semmiképp sem illúzió romboló, inkább vonzó és izgalmas!

2018. márc. 26. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!