Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar olyan, hogy ugy tűnt életed ferfijaval/nőjével jossz végre össze, es egy banális apróság romba döntötte az illúziót?
Figyelt kérdés
Pl. egy megcsapo testszag, egy antiszexi mozdulat amit elkaptál, egy ízléstelen alsonadrag, egy koszosan maga után hagyott wc, bármi hasonló?2017. jún. 11. 15:05
1/7 anonim válasza:
Volt már ilyen. Őszi nap volt, autókáztunk, majd olyan helyen ahol nyugodtan lehet beszélgetni, félre álltam, és beszélgettünk... Kiderült, hogy Ő egy héten egyszer veszi le a pizsama nadrágját, amikor kimossa, azon kívül, éjjel nappal rajtra van. Ennél többet nem is akartam megtudni, a lehető legrövidebb úton hazavittem, és annyi :)
2/7 anonim válasza:
Semmi olyan nincs ami romba tudna dönteni a szerelmem.
3/7 A kérdező kommentje:
1:
Wtf??!:o
Aztak...megertelek😂
2017. jún. 11. 15:09
4/7 anonim válasza:
Volt hasonló. Ettől nem szerettem ki belőle,de egyszer a kocsiban azt mondta,hogy fingania kell,kimegy. Értem én,de miért kellett bejelentenie,pedig olyan romantikus volt minden :D
Nem emiatt,de már nem vagyok vele.
L
5/7 anonim válasza:
Igen. Csinos, kellemes stílusú, természetes illatú csajon r.i.b.a.n.c rendszám.
6/7 anonim válasza:
Igen. Borzalmas lábszaga volt a pasinak és rohadtul hanyag 1000x mondtam neki hogy a szennyest a szennyes tartóba. De mindig rá vagy mellé dobta
7/7 anonim válasza:
Nem teljesen úgy, ahogy te gondolod, de nagyon hasonló. És a többi válaszolóval ellentétben nálunk én rontottam el a dolgokat, nem a másik fél. A fiúval, akivel elveszítettem a szüzességemet, még mielőtt megtörtént, úgy beszéltük, hogy többéjszakás kaland lesz. Végül csak egyszer történt meg, mert én nem mertem átölelni, hozzábújni, stb... Nagyon bánom. Pedig szerettem volna, hiszen szeretem, csak féltem... (Túlságosan hozzá vagyok szokva a visszautasításhoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!