Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudom, hogy beteges dolog, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy beteges dolog, de nagyon felizgulok arra, ha a páromnak reggel feláll, és ha nem szexelünk, sokáig frusztrált vagyok, mit tegyek? N26

Figyelt kérdés
Gondolom ez kiskoromból is eredezik, már akkor oda voltam a pénisz látványáért...valószínű, hogy nimfomán vagyok? Heti kb 5 szexre van szükségem, viszont nem érzek késztetést a félrelépésre....viszont a párom esetében nem.tudok magamnak parancsolni....van hogy inkább felkelek korábban,hogy legyen idő a reggeli hancurra...sajna.volt vitánk is emiatt..én rámásztam, ő meg szó nélkül továbbállt, ez rosszul esett...ez normális? Beteges? Baj van velem?

2018. márc. 23. 22:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk róla,.eddig valóban féltem ezt így kimondani, nem tudom, miért...még örül is neki, felvetettem, hogy esetle keljünk néha 10 percel hamarabb..meg igen hogy ha nem is minden nap van szex, de ha igy alakul, puszit legalább adjak rá
2018. márc. 26. 18:30
 12/12 anonim ***** válasza:
2 dolog jutott eszembe. Nem tudod mit jelent az hogy nimfomán és hogy mennyire különbözünk. Én mindig undorodtam a nemi szervektől, ezért nincs senkim..
2023. jún. 22. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!