Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtetek vagy oráloztatok már valakivel pénzért?
Figyelt kérdés
2018. márc. 23. 16:36
1/10 anonim válasza:
Pénzért nem de oral volt egy alkalommal érdekből
2/10 anonim válasza:
Kicsit összetettebb a dolog de már igen
3/10 anonim válasza:
Egy jó haverom 28 évesen szűz volt. Pénzért elvettem neki
5/10 anonim válasza:
Férfi vagyok , bájos kéjenc de alamuszi nőismerős pénzt kért hirtelen kiadásokra . Aztán azt mondta igyekszik megadni de le is khurhatjuk ha akarom . Mókának tűnt , oké majd kiegyezünk mondtam . Pár hét múlva közölte jött a részlettel és az előtérben elővette a dudáit közé tette majd leszívott . Jól kinyaltam utána meglovagolt és elköszönt . Ez és vadabb variációk zajlottak , volt mikor reggel jött és este is velem aludt , reggel folytattuk . Annyit paráználkodtunk fél év alatt hogy egy aktus talán 60 Ft-ra jött ki ... Mindkettőnknek tuti volt , mákom volt hogy gátlástalan és szép nővel hetyegtem . Annyira kiült rám az elégedettség hogy sok csaj ismerkedett és lett pár kalandom . Sajnos semmi sem tart öröké .
6/10 anonim válasza:
Igen, munkahelyi előre lépésért egy párszor az akkori fönökömmel.De nem bánom mert 2x több fizetést kaptam egyből és utána úgy alakult hogy ugyan egy másik cégnél de most a 6x keresem az akkori béremnek mert előléptetéssel meglett a plusz tapasztalatom is.Ráadasul nagyon tudta a dolgát az ágyban így 2 évig míg szingli voltam hiába volt felesége csak a szexért össze jártunk.16-17 évvel volt idősebb én akkor voltam 23 ő meg azt hiszem 39 mindez 5 évvel ezelőtt volt.
7/10 anonim válasza:
#6: Remélem azóta se nyúlt hozzád senki 😀
8/10 anonim válasza:
Sok ratyi hogy kamuzik. De még milyen egy kaptafára csinálja a kamu regisztrációit is :D
RLaura99, NRebeka98 a következő legyen KSanyika97, az talán igaz is lenne. Hülye tirpák.
9/10 A kérdező kommentje:
igen ez már nekem is feltűnt:)
2018. márc. 25. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!