Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdtetek vagy oráloztatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtetek vagy oráloztatok már valakivel pénzért?

Figyelt kérdés
2018. márc. 23. 16:36
 1/10 anonim válasza:
54%
Pénzért nem de oral volt egy alkalommal érdekből
2018. márc. 23. 16:45
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Kicsit összetettebb a dolog de már igen
2018. márc. 23. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Egy jó haverom 28 évesen szűz volt. Pénzért elvettem neki
2018. márc. 23. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
15%
3-ból 3 ribi yeahh
2018. márc. 23. 18:25
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Férfi vagyok , bájos kéjenc de alamuszi nőismerős pénzt kért hirtelen kiadásokra . Aztán azt mondta igyekszik megadni de le is khurhatjuk ha akarom . Mókának tűnt , oké majd kiegyezünk mondtam . Pár hét múlva közölte jött a részlettel és az előtérben elővette a dudáit közé tette majd leszívott . Jól kinyaltam utána meglovagolt és elköszönt . Ez és vadabb variációk zajlottak , volt mikor reggel jött és este is velem aludt , reggel folytattuk . Annyit paráználkodtunk fél év alatt hogy egy aktus talán 60 Ft-ra jött ki ... Mindkettőnknek tuti volt , mákom volt hogy gátlástalan és szép nővel hetyegtem . Annyira kiült rám az elégedettség hogy sok csaj ismerkedett és lett pár kalandom . Sajnos semmi sem tart öröké .
2018. márc. 23. 19:25
 6/10 anonim válasza:
85%
Igen, munkahelyi előre lépésért egy párszor az akkori fönökömmel.De nem bánom mert 2x több fizetést kaptam egyből és utána úgy alakult hogy ugyan egy másik cégnél de most a 6x keresem az akkori béremnek mert előléptetéssel meglett a plusz tapasztalatom is.Ráadasul nagyon tudta a dolgát az ágyban így 2 évig míg szingli voltam hiába volt felesége csak a szexért össze jártunk.16-17 évvel volt idősebb én akkor voltam 23 ő meg azt hiszem 39 mindez 5 évvel ezelőtt volt.
2018. márc. 23. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
#6: Remélem azóta se nyúlt hozzád senki 😀
2018. márc. 24. 07:49
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Sok ratyi hogy kamuzik. De még milyen egy kaptafára csinálja a kamu regisztrációit is :D

RLaura99, NRebeka98 a következő legyen KSanyika97, az talán igaz is lenne. Hülye tirpák.

2018. márc. 25. 20:24
 9/10 A kérdező kommentje:
igen ez már nekem is feltűnt:)
2018. márc. 25. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Volt mar persze
2018. márc. 25. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!