Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van hogy egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van hogy egyszer nagyon kanos vagyok máskor meg van hogy napokig ki se verem?

Figyelt kérdés

Van hogy egy nap kiverem 4-5x ,ha kanos vagyok ez tart vagy 2-3 napig utána meg van hogy 1 hétig is akár semmi kedvem kiverni?

18/f

2018. márc. 22. 21:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Fáradtságtól lehet ? Mert iskola mellett dolgozom is, nem sok szabadidőm van.
2018. márc. 22. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem is szokott ilyen lenni, ez szerintem vaalami hormonalis dolog inkabb. Ahogy ferfiasodsz idonkent tobb a tesztoszteron.
2018. márc. 22. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsó, magas tesztoszteron mellett inkább jobban kívánja mint inkább kevésbé, nem? Vagy rosszul tudom?
2018. márc. 23. 00:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Hat igen, de ez az, hogy nem mindig magas. Tinedzserkorban sokszor ingadozik.
2018. márc. 31. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!