Menszesz előtt van olyan hogy napokig egyszer görcsöl egyszer nem?
Figyelt kérdés
1 hónapja vesztettem el a szüzességem. Azota még nem jott meg. Késik egy ideje. Minden jel arra mutat hogy megfog jonni. Csak nem tudom mikor. Két napja napi 10-20 perc enhe gorcs volt. Tegnap már órákig meg ma is. Folyás az van. Sokan mondtak hogy az elvesztés miatt sokat késett. Meg Hallottam hogy alacsony testsúly miatt is késhet (42kg) de egészségesnek nézek ki.2016. szept. 7. 16:58
1/1 anonim válasza:
Teljesen normális. A premenstruációs tünetek néha nekem is erősek aztán egyik napról a másikra enyhülnek. Én arról nem hallottam, hogy a szüzesség elvesztése miatt késne, illetve nekem ilyen nem volt. De ne görcsölj rá! A stressz miatt késhet. Nem voltál beteg mostanában?
Nekem akkor késett több, mint egy hetet, amikor beteg voltam előtte és pár nap alatt fogytam 4 kilót meg sokat stresszeltem is.
Ja, és hány éves vagy? Beállt már a ciklusod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!