Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek betegesebb ikerlányokkal egyszerre szexelni, ha vannak iker húgaid?
Vagy ugyanolyan beteg anélkül is?
Vagy nem beteges ígysem-úgysem?
Mi a véleményed?
Nem a húgaimmal... Ezt úgyértettem, hogy külön vannak ikercsaj húgaim (15 évesek).
És van egy 19 éves ikerpár akikkel szexelhetnék esetleg egy hármas keretein belül...
És, hogy ez beteges e? Valamint betgesebb e attól, hogy ez a felállás izgat, mimözben az én kistesóim is ikrek?
Abban nincs semmi beteges.
Neked is ikrek a testvéreid, na és? Ennyi erővel ha valakinek van két sima lánytestvére, nem vehetne részt édeshármasban sem.
Nincs ebben lelkiismeret-furdalásnak helye...
Ja igen, és ki ne merd hagyni ezt a lehetőséget :D
Nem te lennél a beteges, hanem azok az ikerlányok.
A hármas oké, de nekem nem férne bele, hogy két testvér együtt/egymással/egymás előtt szexel.
Én voltam már ikerpasikkal, bár nem hármasban, hanem külön-külön, de hármast azért gondold át, szerintem az elég bizarr lenne :D De ha megiszol előtte egy üveg pezsgőt már nem fogsz agyalni.
21N
"mit meg nem adnék egy szép ikerpárért :D"
Ezt sosem értettem.
Ha már kettő,akkor mi értelme,hogy ugyanúgy nézzenek ki?
Nem pont az a lényege,hogy két különböző nővel legyen egyszerre?:D
Ez pofon egyszerű szerelj fel valahová egy tükröt!:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!