Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért sértődnek meg ezen a pasik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődnek meg ezen a pasik?

Figyelt kérdés

Baràti társaságban, az interneten akárhol felkerül ez a méret téma... És hozzám hasonló véleményén lévő lànyok azt mondják hogy 17-18 cm férfi farok egy jó átlagos (hiszen akkár 10 is akadt már életünk során ) ekkor jön a dúzzogás meg hogy ez hazugság mert az átlag 14 cm. :D

Most ha valaki kis mérettel rendelkezik az miért hitegeti magát és másokat is hogy ő àtlagos? Mikor nem az! De nekem mindegy és megbántani se akartam senkit csak nem egyszer nekem estek a véleményem miatt és a barátnőimnek is.

2018. márc. 22. 17:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#9, hogy jobban értsük, írhattál volna Stichprobenverzerrung-ot is.
2018. márc. 22. 17:55
 12/16 anonim ***** válasza:
aki beírta, hogy az átlag IQ-n vitatkoznak, hogy 120-130 IQ-n vitatkoznak hogy az átlagos-e :D a hivatalos mérések a 100-at tekintik átlagnak, és 135 felett nem is mérik, szóval ha a te ismerősi körödben a hivatalos teszten lemért emberek átlaga 120-130 az csak azért lehet, mert általában nem kezdesz sokkal kevésbé intelligens emberekkel hosszútávú kapcsolatot kialakítani, de hidd el, a 100 és az akkörüli értékek még a teljes lakosság átlagát jelentik :D van azalatt bőven :D
2018. márc. 22. 18:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Már miért ne mérnék 135 felett? 140-től lehet valaki mensa tag eleve.

100 alatt meg nincs nagyon sokaknak, hiszen 75től lefele oligofrénia álapitható meg.

2018. márc. 22. 18:45
 14/16 anonim ***** válasza:

"hiszen 75től lefele oligofrénia állapitható meg."

Többek között ilyen "mentális készségekkel" rendelkező kérdező létezésének nyomát tekinthetjük meg.

Ilyenekről nem volt szó, hogy esetleg a sok pasi akik halálra dugtak titeket nagy farokkal (...) milyen fokozatú kitüntetéssel végeztek egyetemet?

Hogy emberileg milyen?

Hogy emberileg milyen érzelmi képességgel (EQ-val) rendelkezik?

Céltudatosságának mértéke?

Szorgalmának mértéke?

Netán humorérzék, sportos életvitel, káros szenvedélyektől mentesség?

Megbízhatóság?

Helyesség?

Mit dolgozik és nem utolsó sorban mennyire szereti azt!! ?

Milyenek a társas kapcsolatai?

Van - e szenvedélye?

Udvariasság?

Hogyan szemléli a világot?

Milyen érdekes, nem mindennapi hobbija van, stb?

Azt kell mondjam hogy ez az amin gondolkozol az agyad helyén lévő ürességgel - egy buszmegállói céltalan beszélgetés témájához SE elég!

Még valamit akartam... Nem tudom már mit... Mindegy is, ez is sok idő pazarlás volt erre - a féktelenül lefelé zuhazó felnövő nemzedék jajkiáltására való bizonyítottam értelmetlen - hozzászólásomra.

2018. márc. 22. 21:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Mensa tag 130-tól lehet valaki ( pontosabban az lehet tag, aki az adott teszten a felső 2%-ba esik, amikor én tag lettem, akkor a 100-as IQ átlagos teszt volt, ott volt 130 pont a határ)
2018. márc. 23. 00:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy Neked, kedves kérdező az általad átlagosnak tartott (17-18 cm-es) méret a megfelelő, és ez ad örömet. De mozogsz úgy, csinálsz úgy, hogy a pasinak is jó legyen? Mert lehet, hogy hosszabb távon be kell érned egy 12-14 cm-essel, mert suta vagy az ágyban. :)))
2018. márc. 23. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!