Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődnek meg ezen a pasik?
Baràti társaságban, az interneten akárhol felkerül ez a méret téma... És hozzám hasonló véleményén lévő lànyok azt mondják hogy 17-18 cm férfi farok egy jó átlagos (hiszen akkár 10 is akadt már életünk során ) ekkor jön a dúzzogás meg hogy ez hazugság mert az átlag 14 cm. :D
Most ha valaki kis mérettel rendelkezik az miért hitegeti magát és másokat is hogy ő àtlagos? Mikor nem az! De nekem mindegy és megbántani se akartam senkit csak nem egyszer nekem estek a véleményem miatt és a barátnőimnek is.
Már miért ne mérnék 135 felett? 140-től lehet valaki mensa tag eleve.
100 alatt meg nincs nagyon sokaknak, hiszen 75től lefele oligofrénia álapitható meg.
"hiszen 75től lefele oligofrénia állapitható meg."
Többek között ilyen "mentális készségekkel" rendelkező kérdező létezésének nyomát tekinthetjük meg.
Ilyenekről nem volt szó, hogy esetleg a sok pasi akik halálra dugtak titeket nagy farokkal (...) milyen fokozatú kitüntetéssel végeztek egyetemet?
Hogy emberileg milyen?
Hogy emberileg milyen érzelmi képességgel (EQ-val) rendelkezik?
Céltudatosságának mértéke?
Szorgalmának mértéke?
Netán humorérzék, sportos életvitel, káros szenvedélyektől mentesség?
Megbízhatóság?
Helyesség?
Mit dolgozik és nem utolsó sorban mennyire szereti azt!! ?
Milyenek a társas kapcsolatai?
Van - e szenvedélye?
Udvariasság?
Hogyan szemléli a világot?
Milyen érdekes, nem mindennapi hobbija van, stb?
Azt kell mondjam hogy ez az amin gondolkozol az agyad helyén lévő ürességgel - egy buszmegállói céltalan beszélgetés témájához SE elég!
Még valamit akartam... Nem tudom már mit... Mindegy is, ez is sok idő pazarlás volt erre - a féktelenül lefelé zuhazó felnövő nemzedék jajkiáltására való bizonyítottam értelmetlen - hozzászólásomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!