Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődnek meg ezen a pasik?
Baràti társaságban, az interneten akárhol felkerül ez a méret téma... És hozzám hasonló véleményén lévő lànyok azt mondják hogy 17-18 cm férfi farok egy jó átlagos (hiszen akkár 10 is akadt már életünk során ) ekkor jön a dúzzogás meg hogy ez hazugság mert az átlag 14 cm. :D
Most ha valaki kis mérettel rendelkezik az miért hitegeti magát és másokat is hogy ő àtlagos? Mikor nem az! De nekem mindegy és megbántani se akartam senkit csak nem egyszer nekem estek a véleményem miatt és a barátnőimnek is.
Egyreszt vicces amikor meretrol beszelnek a nok, tobbsege szajhos, azt se tudja mekkora 18 centi. :)
A megsertodes dolgot nem ertem, pedig ferfinak/nek vallom magam. Mondjuk a peniszemre panasz meg nem volt, a fejemre annal tobb. :D Szoval akinek a feje megnyerobb az hamarabb tud operalni, mint akinek a penisze nagyobb, mert nem ez alapjan dontenek a nok. :)
Mit szólnál ha azt mondaná neked valaki, hogy a puncid elég ocsmány. Beleélveznének, de azért egy igazi baba punci mégiscsak szebb, a tiéd meg nem áll sehogy és furcsa.
Na az ő fejükben ilyen érzés, ha letörpepöc.sözöd a 14 centijét. Ő is tudja, te is tudod, hogy nem nagy, de nem kell feltétlenül szóvá tenni. Egyébként a saját tapasztalataim alapján tényleg átlag méret, 17 centis partnerem nem volt sok,kb 2, afölötti méret meg csak 1. A többi inkább 13-14, de akadt még kisebb is.
N
Nekem 15. Ha nagyon felizgulok 16. Mégis eddig a csajok azt mondták, hogy 18. Nincs jó szemmértéke a legtöbb nőnek, legalábbis ami eht illeti.
A 18 cm pedig nem átlagos. Lehet, hogy Te azt szereted, ezzel semmi baj nincs, de nem ez az átlag...
Hány éves vagy amúgy? Valszeg qurnálak, ha benne vagy...
Azért hitegeti magával, mert tényleg 14-15 cm közötti az átlagos méret. Azért 10 pasi 17-18 centis farokkal - hogy dolgotok volt velük. Nem kis r.b@ncok lehettek...
Az ellenpelda hogy miért is esik rosszul nekik:
Azt beszélnénk egy baráti társaságban hogy meg vagyunk róla győződve hogy az átlagos IQ 120-130. Te meg meg lennél sértődve mert a tiéd 90-95 (nincsen annyi biztos, csak példa kedvéért irtam) tehát úgy éreznéd hogy te le vagy nézve hogy mennyire buta vagy. Joggal lennél kiakadva mert ugyanis az átlagos IQ 90-110 közötti. Pedig én csak olyan embereket ismerek akiknek 120 az átlagos IQ-ja... Hát hogy lehet ez? Igenis kevés a 90-95. Tehát bekerültel alaptalanul egy "ember számba nem nézett" csoportba. Ugyan így sertodunk meg mi is, hogy egy buta r..@nc mindenféle gondolkozás nélkül lekisfarkuzza az átlagot - csak azért mert már 10 pasi halálra k.rt@ 17-18 centis farokkal. Szánalmas, buta, felszínes vagy. Ha már annyira eljaszatok a szexológus professzort, akkor tudhatnatok hogy 14 centissel is ugxan úgy ki lehet elégíteni a nőket. Mindet.
Szerintem nem örülnek neki hogy kicsi.
De valszeg ti se örülnétek neki ha a pasitok más csajra mondana szépet. Vagy nektek mondaná h egy átlagos csajnak formásabb a teste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!