Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért sértődnek meg ezen a pasik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődnek meg ezen a pasik?

Figyelt kérdés

Baràti társaságban, az interneten akárhol felkerül ez a méret téma... És hozzám hasonló véleményén lévő lànyok azt mondják hogy 17-18 cm férfi farok egy jó átlagos (hiszen akkár 10 is akadt már életünk során ) ekkor jön a dúzzogás meg hogy ez hazugság mert az átlag 14 cm. :D

Most ha valaki kis mérettel rendelkezik az miért hitegeti magát és másokat is hogy ő àtlagos? Mikor nem az! De nekem mindegy és megbántani se akartam senkit csak nem egyszer nekem estek a véleményem miatt és a barátnőimnek is.

2018. márc. 22. 17:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyreszt vicces amikor meretrol beszelnek a nok, tobbsege szajhos, azt se tudja mekkora 18 centi. :)

A megsertodes dolgot nem ertem, pedig ferfinak/nek vallom magam. Mondjuk a peniszemre panasz meg nem volt, a fejemre annal tobb. :D Szoval akinek a feje megnyerobb az hamarabb tud operalni, mint akinek a penisze nagyobb, mert nem ez alapjan dontenek a nok. :)

2018. márc. 22. 17:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből miért van az hogy a nők megsértődnek azon ha egy társaságban a pasik azon izélnek hogy mekkora a megfelelő mellméret de neki pont nem akkora és nem is az az átlag.
2018. márc. 22. 17:10
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Mit szólnál ha azt mondaná neked valaki, hogy a puncid elég ocsmány. Beleélveznének, de azért egy igazi baba punci mégiscsak szebb, a tiéd meg nem áll sehogy és furcsa.

Na az ő fejükben ilyen érzés, ha letörpepöc.sözöd a 14 centijét. Ő is tudja, te is tudod, hogy nem nagy, de nem kell feltétlenül szóvá tenni. Egyébként a saját tapasztalataim alapján tényleg átlag méret, 17 centis partnerem nem volt sok,kb 2, afölötti méret meg csak 1. A többi inkább 13-14, de akadt még kisebb is.

N

2018. márc. 22. 17:10
 4/16 anonim ***** válasza:

Nekem 15. Ha nagyon felizgulok 16. Mégis eddig a csajok azt mondták, hogy 18. Nincs jó szemmértéke a legtöbb nőnek, legalábbis ami eht illeti.

A 18 cm pedig nem átlagos. Lehet, hogy Te azt szereted, ezzel semmi baj nincs, de nem ez az átlag...

Hány éves vagy amúgy? Valszeg qurnálak, ha benne vagy...

2018. márc. 22. 17:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért hitegeti magával, mert tényleg 14-15 cm közötti az átlagos méret. Azért 10 pasi 17-18 centis farokkal - hogy dolgotok volt velük. Nem kis r.b@ncok lehettek...

Az ellenpelda hogy miért is esik rosszul nekik:

Azt beszélnénk egy baráti társaságban hogy meg vagyunk róla győződve hogy az átlagos IQ 120-130. Te meg meg lennél sértődve mert a tiéd 90-95 (nincsen annyi biztos, csak példa kedvéért irtam) tehát úgy éreznéd hogy te le vagy nézve hogy mennyire buta vagy. Joggal lennél kiakadva mert ugyanis az átlagos IQ 90-110 közötti. Pedig én csak olyan embereket ismerek akiknek 120 az átlagos IQ-ja... Hát hogy lehet ez? Igenis kevés a 90-95. Tehát bekerültel alaptalanul egy "ember számba nem nézett" csoportba. Ugyan így sertodunk meg mi is, hogy egy buta r..@nc mindenféle gondolkozás nélkül lekisfarkuzza az átlagot - csak azért mert már 10 pasi halálra k.rt@ 17-18 centis farokkal. Szánalmas, buta, felszínes vagy. Ha már annyira eljaszatok a szexológus professzort, akkor tudhatnatok hogy 14 centissel is ugxan úgy ki lehet elégíteni a nőket. Mindet.

2018. márc. 22. 17:16
 6/16 anonim ***** válasza:
Mi számít nektek nagynak?
2018. márc. 22. 17:17
 7/16 anonim ***** válasza:
19%
mert erkolcsot akarnak fabrikalni abbol, nekik nem nagy. aztan jonnek ezek a levezetesek, ami senkit sem erdekel. aki a 18 centist szereti, had szeresse. de attol meg nem lesz az ideal 14 centi, hogy megmagyarazzatok ezer fele keppen. 23/l
2018. márc. 22. 17:21
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem örülnek neki hogy kicsi.

De valszeg ti se örülnétek neki ha a pasitok más csajra mondana szépet. Vagy nektek mondaná h egy átlagos csajnak formásabb a teste.

2018. márc. 22. 17:24
 9/16 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
66%
Ha tudnád mi az a selection bias. Nem kérdeznél ilyeneket. (feltéve ha egyáltalán igaz amiket mondtál)
2018. márc. 22. 17:43
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg berepeszteném alátok szárazon az enyémet kétszer is meggondolnátok utána, hogy biztos nem e lenne jobb az az “átlag alatti” 14-15 cm... 😂😂😂😂
2018. márc. 22. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!