Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan fogadtassam el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadtassam el a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek nem tetszik, hogy ott lent szőrös vagyok, többször mondta, hogy szedjem le. De viszont több okból sem szeretném leszedni. Hogyan fogadtassam el vele, hogy ilyennek szeresse?

2018. márc. 21. 21:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én meg tudom érteni a barátnődet, mert engem is nagyon zavar. Nem igazán szeretem, ha egy pasi szőrös, de nyilván tudom, hogy ez a természetes. Viszont 2 helyen nem megkérem, hogy szedje le, hanem elvárom ez pedig az arc és ott lent... Amikor megcsókolok egy férfit a száját akarom csókolni és érezni nem a szőrét. Ugyanez vonatkozik a nemi szerv környékére, amíg szőrös vagy odalent nálam tuti nem lenne orál. Nem tudom, hogy a barátnőd mekkora hangsúlyt fektet a szőrtelenítésre, de én rendszeresen szőrtelenítek, odalent is és elvárom az aktuális páromtól, hogy ő is tegye meg.

Mellesleg ha már többször mondta, hogy szedd le, akkor azért mondta, mert nagyon zavarja. Nem hiszem, hogy megtudod vele szerettetni. Na meg gondolj bele a fordítottjába, hogy szeretkeztek és mikor széttárja a lábait egy nagy dzsungel tárul eléd...

2018. márc. 22. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!