Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/12 anonim válasza:
Te csak egy vagina képre masztizol?
4/12 anonim válasza:
És ha kizoomolna a kamera és egy bányarém lenne a tulajdonosa? :D Örökre elmenne a kedved tőle :D
6/12 anonim válasza:
Én csak videóra szoktam masztizni, sose tudtam elképzelni, hogy pasik hogy tudnak egy egyszerű képre is :D
21L
8/12 anonim válasza:
Na te sem lattal meg not, az fix.
9/12 anonim válasza:
Nekünk nem volt szélessávú internetünk fiatalkoromban, Szóval nekem maradt a képzeletem. Szerintem aki képet néz annak csak arra kell, hogy beindítsa a dolgot, mint egy katalizátor. Onnantól meg a fantáziája dolgozik. De ettől függetlenül azt nem tudnám elképzelni, hogy ez csak egy nyers vagina lenne. Bár talán a személytelensége miatt lehet valakinek könnyebben továbbgondolnia fejben
10/12 anonim válasza:
ha valaki képekre maszturbál, akkor általában "topclub" meg ilyen oldalakra teszi.
azok gyakorlatilag képsorozatok, tehát tudom hogy kiféle miféle nőé az illetékes testrész. csak általában utána azt szoktam meghagyni ami konkrétan AZT mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!