Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen ize van a spermanak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ize van a spermanak? Normalis ha olyan keserű?

Figyelt kérdés
A baratom a szamban ment el es lenyeltem de valami nagyon rosz ize volt,normalis hogy ilyen?(20N)
2018. márc. 21. 11:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A barátod egészségtelen. Vagy iszik és dohányzik. A normál sperma íz, cukros és nem kellemetlen.
2018. márc. 21. 11:37
 2/14 anonim ***** válasza:

Ne egyen húst, igyon sok ananászlevet és együttlét előtt 1-2 órával egy pohár pezsgő is csodákat tud tenni.

Nekem magas a vérnyomsom, gyógyszert szedek rá lassan 10 éve, és ugye a gyógyszerek negatívan befolyásolják az ízt, ráadásul nem éppen vagyok vega. :P

De ha van hozzá partner, az a minimum, hogy ilyen ananászleves - pezsgős "kúrával" kicsit a kedvébe járok!

29/F

2018. márc. 21. 11:42
 3/14 anonim ***** válasza:
A sperma alapból olyan ízű leginkább, mint a cukros víz, csak állagra meg inkább olyan mint a méz a legelején.
2018. márc. 21. 11:49
 4/14 A kérdező kommentje:
Hat a baratom kavezik es dohanyzik,van hogy megiszik 1-2 sört is.Ez befolyasolhatja?mert annyira keseru volt hogy epp hogy nem jott visza :/
2018. márc. 21. 11:51
 5/14 anonim ***** válasza:
34%

Minek kell undorító dolgokat lenyelni??

Az nem arra való hogy a szádba legyen.

Vagy ha addig akarod szívni míg el nem megy akkor vegyen fel gumit végig vagy csak mikor már érzi hogy jön a vonat.

2018. márc. 21. 11:51
 6/14 anonim ***** válasza:
67%

Kávé - keserűvé teszi

Dohányzás - Öli a spermiumokat, és keserűvé teszi

Sör - eleve keserű ital, de az alkohol eleve keserűvé teszi

Van még kérdésed? :D

2018. márc. 21. 11:52
 7/14 A kérdező kommentje:
Hat h h szeretitek?mi a legjobb mikor egy lany szajaban vagytok?:)
2018. márc. 21. 12:02
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

Hogyhogy hogy? Orál alap oda-vissza. Szopni is szeressen, de én is nyalhassak! Aztán hogy engedi-e szájba, az csak amolyan pozitív plusz, aminek nagyon örülök, de nem elvárás. Hogy ha engedi oda, és aztán lenyeli-e vagy sem, az meg teljesen az ő dolga.

Ez első körben így ennyi.

Viszont ha nyitott a BDSM-re, akkor vannak más dolgok is, de olyan nőt nagyon nehéz, sőt... szinte lehetetlen találni. Szeretek dominálni, így alárendeltségre vágyó nővel jó össze lehetne csiszolódni, de sajnos nagyon nincs erre vevő nő.

29/F

2018. márc. 21. 12:09
 9/14 anonim ***** válasza:

A sperma ízét nem lehet mihez hasonlítani főleg az utóízt egyértelműen sperma és nem vaníliás puding

Keserű azokanak lehte akik dohányoznak és sok húst esznek +sok káros italt fogyasztanak alkohol energiaital kola stb

Lehet trükközni Ananász konzervel és a levével akkor kicsit édesebb lesz a sperma de az utóíz mindig megmarad ezt az utóízt nem tudom hova tenni de nekem nem túl kellemes így mindig van a közelemben egykis innivaló hogy öblítsek

Egyébként az Ananász nálunk Nőknél is működik édesebb lesz a hüvelyváladékunk

a spermának előnedvnek van egy kis sós íze de maga a végtermék lehet keserű sós édes savanykás. ez függ attól h milyen életet él a gazdája

24N

2018. márc. 21. 12:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Anno mikor még nem volt internet, azt olvastam felvilágosító könyvekben, hogy a spermának mandulához hasonló íze van. Az meg kicsit kesernyés. 17 féle vitamint írt, ami benne van, lehet hogy nem jó-de ártalmasnak nem nevezném.
2018. márc. 21. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!