Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elso szopasnal a fiu mindenkep...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso szopasnal a fiu mindenkepp elelvez?

Figyelt kérdés

Ugyertem a lanynak lesz az elso szopasa:) es akkor a fiu elelvez, ha nem fogazik a csaj?

Vagy lehet olyan rosszul csinalni hogy nem elvez el?xd

Es kb mennyi ideig tartana? Sajat tapasztalatok is johetnek:D

2018. márc. 20. 20:28
 1/6 anonim válasza:
89%
én fiuként írom, hogy sztem az a ritkább ha elmegyek, nem igen szoktam attól elmenni
2018. márc. 20. 20:30
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
36%
Törvényszerűen.
2018. márc. 20. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Igen, hacsak nem rágod mint a répát.
2018. márc. 20. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Folyamatos legyen az előre-hátra mozgás.. meg legyen szívóerő, akkor tuti elmegy...
2018. márc. 20. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
79%

Nem attol fugg hogy a lanynak hanyadik.

Volt olyan lany akinek elso volt es sikerult elmennem volt olyan aki mar vagy 100x csinalta es semmi.

Bar teny hogy alapbol nehezebben megyek el az ilyesmitol mert sajnos hozza szoktam ahhoz hogy kezzel mi a jo nekem

21/f

2018. márc. 20. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
Ha valaki nem megy el szopas kozben, az a partnernek koszonheto 😂
2018. márc. 21. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!