Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elvesztettem a szüzességem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a szüzességem (egy barommal). Nem tágított ki eléggé és amikor belém hatolt nagyon elkezdtem vérezni. Utána 2-3 napig menstruáció szerűen véreztem. Valószínűleg megsérthetett?

Figyelt kérdés

Most szexelni szeretnék egy sráccal és nagyon félek... Vajon megint vérezni fogok vagy a múltkor miért vérezhettem?

23L

2018. márc. 20. 20:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnál... Vigyázni fogunk mindenképp. Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat!
2018. márc. 20. 21:51
 12/15 anonim ***** válasza:
26%

jéé szúz voltál és elkezdett vérezni.Nahát micsoda meglepik vannak.

xdd

teljesen normális dolog,nyílván nem patakokban,de hát ez ezzel jár,egyébiránt mindenki változó,hogy hogyan reagál az elsőre.Ha nagyon aggódsz,felkereshetsz egy orvost,de szerintem teljesen felesleges,néhány nap uborkaszezon,aztán uccú néki ménküpocok!!!!

:-D

2018. márc. 20. 22:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azzal, h verzessel hát, de az enyém patakokban folyt, és még nyoma volt 3. nap is. :) mi lenne, ha ahelyett, hogy megpróbálsz leégetni, a kérdésre válaszolnál? Ez a te szegénységi bizonyítványod, de köszi a semmit! :)
2018. márc. 20. 22:24
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Óvszert húzzon a partner mert az a biztos és síkos is .
2018. márc. 21. 17:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Természetesen. Köszönöm!
2018. márc. 21. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!