Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-21 éves fiúk ti hány lánnyal szexeltetek már?
Figyelt kérdés
Én 21 éves vagyok és eddig csak 1 lánnyal szexeltem 1x, ráadásul jóval fiatalabb volt nálam.
Ciki hogy eddig csak 1 x szexeltem, és hogy nálam kb 5 évvel fiatalabb volt?
21f
2018. márc. 20. 15:44
1/12 anonim válasza:
Abban a korban kb. 2-vel.
Vannak itt, akik eggyel se.
Ha most nincs senki: majd jönni fog, nyugí!
2/12 anonim válasza:
Igaz, hogy még csak 18 vagyok, de a 9.nél járok. Persze ezekből 7 1 éjszakás kaland volt :)
3/12 anonim válasza:
Annyi évesen 3-mal.
Az hogy fiatalabb volt nálad, meg inkább jó. Idősebb korodban nem nagyon fogsz tudni 16 éves lánnyal szexelni, úgyhogy az ilyeneket még jó hogy fiatalon húztad ki a bakancslistádról.
4/12 anonim válasza:
kb 15-20, de ebből három volt komoly, a többi csak egyszeri alkalom
5/12 anonim válasza:
Kb 10 lehett annyi idősen nekem.
6/12 anonim válasza:
5 kapcsolat,hosszabb-rövidebb távúak,2 egyéjszakás.
21/F
7/12 anonim válasza:
Nekem egy lány volt, de vele éjjel nappal. Kb. 5 évig voltunk együtt.
8/12 anonim válasza:
#3 undorító,mintha bevásárolni menne az ember,"bakkancslista" ez komoly?
10/12 anonim válasza:
Én annyi idősen egy lánnyal :) 4 éven át. Azóta ez a szám csak 3-ra nőtt. Monogán típus vagyok. Ha épp nincs senki nem vadászok csak erre a célra, akkor ott a kezem addig amíg nem jön a következő szerelem :) 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!