Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden lány el tud menni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány el tud menni a nyalástól? Én miért nem?

Figyelt kérdés

Mindig mindenhol azt olvasom hogyha valaki nehezen megy el a nyalást javasolják a pasinak mert az biztos siker. Tényleg így van a legtöbb lánynál?

Nekem még sosem sikerült pedig már több partnerrel próbáltam de nem megy. Mi lehet az oka?

Lányok van közöttetek olyan aki hasonló helyzetben van?

2018. márc. 19. 09:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Magamnak, kézzel, szex közben megy"

Akkor egyértelmű, nem tudod elengedni magad és nem tudsz a pasi mellett eléggé ellazulni.

DE nekem akkor is az első tippem az, hogy akikkel együtt voltál, egyszerűen nem tudtak nyalni. Nem olyan egyszerű jól csinálni, mindenki azt hiszi szuperül nyal, de ehhez tényleg tehetség kell, egy rossz mozdulat és a hölgy kedve lemegy nullára. Ezért kell ismerni minden mozdulatát.

Ha ennyire probléma, én azt tanácsolnám, hogy dugás közben játssz a csiklóddal, ha ez megy.

2018. márc. 19. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig egy kivételtől eltekintve minden partneremmel elmentem nyalás közben. De nekem elég gyakran van vaginális orgazmusom is.
2018. márc. 19. 14:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nehezen megyek el úgy alapból is, de orálisan meg főleg. A legtöbb sráccal meg olyan érzésem volt, hogy konkrétan halvány gőzük sincs mit csinálnak. Exem volt jó ebben, ő figyelt rám és vele pár perc elég is volt, de tényleg max 10 perc, illetve mostani barátom is elég ügyes, de ő még kicsit bizonytalan néha. Másokkal nem nagyon ment orálisan.

De mondom, én alapból nehezen megyek el, és nagyon függ az érzelmi töltettől is, sokkal inkább fejben dől el, mint fizikai ingeren. A mostani barátom nem egy ősmacsó, de annyira szenvedélyesen ér hozzám, annyira látszik rajta, hogy kíván, szeret, és tényleg az a fontos neki, hogy elmenjek, hogy ez engem sokkal jobban beindít, mint egy "tuti technika" valakivel akit annyira nem is szeretek. Lehet nálad is ilyesmi áll a dolog mögött.

2018. márc. 19. 15:03
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Rosszul nyaltak eddig! Az én barátnőim mind el tudtak! Gyere tegyél egy próbát!
2018. márc. 19. 15:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem se megy csak attól...bár ha rendes szex elótt van egy ksi nyalás akkor hamarabb elmegyek a szextól, mint alapból :)
2018. márc. 19. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!